GRATIS SPIL / PUZZLES
  • Puzzles online - Spil gratis gådespil

Spil de bedste Puzzles hos BOOM!

Kan du lide at spille Puzzles? Har du f.eks mod på at løse gåder? Hvis svaret er ja, så tjek vores store samling af sjove Puzzles, helt gratis at spille. Her er masser af tidsfordriv for børn og voksne.

Du skal måske finde forskellen mellem to tilsyneladende ens billeder, eller finde den manglende brik i et billede, måske færdiggøre et billede og rigtig mange andre små og store opgaver, der kan fornøje dig dagen lang. I disse Puzzles skal du finde en løsning på forskellige udfordringer for at komme videre til næste niveau.

Nyd spændende Online Puzzles gratis!

Hvis du er fan af en god Puzzle, så vil du blive vild med vores store samling af meget forskellige sjove og udfordrende Puzzles. Vi har mange forskellige Puzzles, som er meget populære. Du vil finde puzzles i ganske flot grafik. Formålet med disse Spil er simpelt: Sæt brikkerne rigtigt sammen og du har dermed fuldført en opgave.

Desuden er der mange forskellige niveauer, og hvert niveau har sin egen udfordring. Spillene er meget sjove og de vil fastholde og underholde dig i timevis. Puzzles hjælper dig til at slappe af og glemme din evt. stress. At spille et Puzzle er tilligemed en dejlig afslappende måde at forbedre dine mentale evner på.

Udfordrende Puzzles og Gratis Mental Træning.

Hvis du leder efter noget mere udfordrende end almindelige puslespil, så er du også godt dækket ind her med sjove varianter af alle mulige mere eller mindre svære opgaver, som kan tilfredsstille dine ønsker. Find forskellen i to tilsyneladende ens billeder, eller hjælp to indsatte med at flygte fra fængslet og mange andre sjove Puzzles, der både er underholdende og sjove og som holder dig fanget time efter time.

Gratis Puzzles du kan spille med dine venner

Hygger du dig helst sammen med andre? Vi har mange Puzzle hos BOOM så som Fireboy og Watergirl, Jim Loves Mary og mange andre spil, du kan spille sammen med dine venner. I disse spil skal du styre en person/karakter. Hver karakter er forskellig og har hver sit sæt af særlige færdighed og evner. Din opgave er at bruge alle karaktererne klogt for at løse et problem. Husk at hver karakter spiller en vigtig rolle, så uden hjælp fra dine venner, kan du ikke komme videre til det næste niveau. Derfor træner disse Puzzle dig til at blive en bedre holdspiller.

Spil de bedste Puzzle Spil til Avancerede Puzzle spillere

Her i denne Puzzle genre hos BOOM gratis spil, finder du masser af sjove og engagerende og udfordrende spil for både børn og voksne. Her har vi Puzzles til alle aldersgrupper. Find lige det Puzzle, der passer til dine smag og start et spændende eventyr. Nogle af vores top hits inkluderer Money Movers Series, Fireboy and Watergirl, Bubble Shooter, Christmas Castle og mange andre. Er du mon klog nok til at fuldføre disse Puzzles? Gå i gang og forsøg.