Candy Match-3

Candy Match-3
START SPILLET
GRATIS SPIL / MATCH-3 / Candy Match-3
  • DEL

Candy Match-3 Lækkerierne er serveret

Candy Match-3 er et simpelt gratis spil, der handler om at finde matchende slik. Det er meget enkelt, men smukt at spille og er også smukt at se på og gør dig med garanti lækkersulten.

Hvem vil ikke gerne spise slik, donuts, chokolade, småkager og kager? Dette fantastiske spil handler om at matche disse lækkerier med hinanden. 

Spillet er simpelt. Du skal bare matche de identiske objekter én efter én indenfor tidsgrænsen. Tiden er knap, så du skal matche dem hurtigt. Reglen er at du skal matche tre eller flere ens objekter i træk såsom frugt, kager, donuts eller cookies i den samme kolonne. 

Tænk over dine træk. Der er mange muligheder for at matche. Men vælg klogt og tænk over, hvilket træk der vil være mest effektivt for dig i hvert givent tilfælde. For eksempel vil et par på en række øge din tid med et par sekunder.

Så hvis du fortsætter med at matche objekterne virkelig hurtigt og effektivt, øges tiden yderligere, og du får en høj score. Der er flere niveauer i dette spil. Hvert niveau har en højere kompleksitet og sværhedsgrad. Du er nødt til at bevæge dig hurtigt, men tænk også på dine bevægelser.

Lad være med at overtænke eller bevæge dig tilfældigt, da det ikke vil gøre noget godt for dig.

Hold øjnene åbne. Find mønsteret. Find ligheden. Se om de kan organiseres tre eller flere i træk eller i hver kolonne, og flyt derefter din brik, så den passer.

Spillet er smukt. Illustrationerne af madvarerne er så realistiske, at hvis du spiller spillet i noget tid, kan du blive sulten efter dem :D

Så pas på! Det er gribende!

Desuden er det en god øvelse at lave i fritiden.

Føler du dig stresset og udmattet? Du kan prøve dette spil i din browser. Den tid, du bruger i dette spil, gør dig produktiv igen, og den giver dig også et pusterum på samme tid.

Alle elsker spil om mad og søde sager. Hvis du er en foodie, så skal du prøve dette spil. Grafikken er fantastisk. Musikken bag spillet er også cool og behagelig. Fødevarerne er også lækre. Hvad er ikke lækkert ved dette spil!

Spillet er let at spille. Nemt at kontrollere med touch-skærm og mus. Kan spilles på både mobil- og PC-enheder.

Glem ikke at holde øje med din tid, og glem ikke at matche hurtigt!

Læs mere
Læs mindre