Happy Filled Glass 2

Happy Filled Glass 2
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Happy Filled Glass 2
  • DEL

Happy Filled Glass 2 - Undgå forhindringerne og fyld glasset!

Forbered dig på efterfølgeren til det populære gratis spil"Happy Filled Glass". Det er endelig tilbage med flere spændende og sjove niveauer. Du skal tegne linjer eller figurer for at sikre, at vandet flyder ordentligt og fylder glasset. Det, der gør spillet endnu sjovere, er, at du kan gå i fuld kreativ mode og komme med forskellige ideer til at tegne og skabe vandbaner. Spillet er gratis at spille, og du kan spille det i enhver browser.

Kontrol af spillet

Happy Filled Glass 2 kan spilles på både mobile enheder og pc'er. Og for at få vandet til at flyde skal du klikke på spanden med pil-tegnet.

Hvordan spiller jeg - Happy Filled Glass 2

Dit eneste mål er at fylde glasset med vand ved at tegne stier, som glasset skal følge. Det er helt op til dig, hvordan stierne bliver tegnet. Der vil være adskillige forhindringer, såsom kasser, kugler og andre former. Og nogle forhindringer vil fordampe vandet. Derfor skal du lige tænke dig om en ekstra gang og beslutte, hvad du vil gøre. Hvis du sidder fast, kan du bruge "HINT"-knappen i øverste højre hjørne af spillet.

 

 

Læs mere
Læs mindre