Crossword For Kids

Crossword For Kids
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Crossword For Kids
  • DEL

Crossword for Kids - Krydsord for de mindste

Crossword for Kids er et sjovt, interaktivt og engagerende spil, der gør det sjovt for børn at forbedre deres indlæringsevner.

Dette spil er ret simpelt og let at spille. I modsætning til andre spil, der giver dig instruktioner i form af lange tekster, viser Crossword for Kids dig kun tre ark med numre. Her skal du vælge det ark, som er forskellig fra de to andre. Dette giver dig et gribende og innovativt spil, der er unikt og klart bedre end andre almindelige krydsords-spil.

Crossword for Kids hjælper dig med at træne din hjerne og udvikle vigtige kognitive færdigheder såsom opmærksomhed, koncentration og logik.

Ud over det, er der i alt 20 niveauer i spillet, som alle er unikke og udfordrende på hver deres måde. Derudover forbedrer det enkle, men alligevel moderne, design din spiloplevelse yderligere.

Crossword for Kids er en applikation, som ikke fylder meget og derfor kører problemfrit på alle platforme (Android, iOS, PC).

Spillets farver og tema inkluderer balloner, der konstant er i bevægelse - disse effekter er rare og inspirerende for spilleren. Det ville holde dig i gang i timevis!

Sådan spiller du:

Crossword for Kids er slet ikke kompliceret eller svært at spille. På hvert niveau vises tre forskellige ark, der indeholder forskellige tal. Alt du skal gøre er at vælge det tal, der ikke er til stede i de to andre ark. Du skal gøre dette for hvert ark. Den udfordrende del er, at hvert niveau har en timer. For at gå videre til næste niveau, skal du vælge det rigtige nummer, inden tiden løber ud! Har du, hvad der skal til for at gennemføre hvert niveau?

Vent ikke længere, prøv det sjove gratis online spil for børn allerede nu!

Læs mere
Læs mindre