Super Tetris Puzzle

Super Tetris Puzzle
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Super Tetris Puzzle
  • DEL

Super Tetris Puzzle - Super klassisk spil!

Er du klar til at tage en udfordring op? Super Tetris Puzzle giver dig den bedste oplevelse nogensinde med at matche de velkendte blokke!

Med forskellige tilstande og seje temaer at vælge imellem vil du aldrig kede dig! Med et retrodesign er du garanteret timevis af underholdning! Test dine færdigheder med Super Tetris Puzzle!

Spillets kontrol

På en smartphone skal du bruge de touch-kontrol, der er angivet på skærmen. I det nederste højre hjørne finder du kontrol til at flytte og rotere blokkene, og i det nederste venstre hjørne finder du knapperne til at øge hastigheden og holde den nede.

På en PC skal du bruge piletasterne på tastaturet. Venstre og højre pil til at flytte blokken, pil op til at rotere blokken, pil ned til at sætte fart på blokken, og "C" til at holde.

Hvordan spiller jeg - Super Tetris Puzzle

I et spil Tetris skal du fylde den nederste vandrette linje med blokke for at fjerne linjerne. Hvis du ikke gør det, vil blokkene hobe sig op, og der vil ikke være plads tilbage.

Super Tetris Puzzle har mange sjove tilstande af Tetris-spillet. Der er den klassiske, arkade, omvendt osv. Der er også mange fede temaer, der ændrer spillets visuelle stil.

Læs mere
Læs mindre