Rope Bawling

Rope Bawling
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Rope Bawling
  • DEL

Rope Bawling - Så er det bowling tid!

I dette udfordrende gratis spil skal du klippe rebene over og slippe bowlingkuglerne for at ramme keglerne. Rope Bowling giver din gammeldags bowling en helt ny spillestil. I dette spil skal du klippe rebene over og slippe bowlingkuglerne for at ramme keglerne. Dette spil er virkelig sjov. Der er 30 spændende niveauer, der vil få dig til at spille Rope Bawling igen og igen!

Spillets kontrol

Rope Bawling kan spilles på både smartphones og pc'er. Kontrollen er så nem som den kan blive. For at klippe rebene skal du klikke, holde og trække hen over det reb, som du vil skære over.

Hvordan spiller man - Rope Bawling

Dit ultimative mål er at ramme alle bowlingkeglerne og sikre, at de bliver lagt ned. Det skal du gøre ved at skære rebene over og slippe bowlingkuglerne. Nogle niveauer kan være lidt vanskelige. Der kan være flere kugler, eller en kugle kan være fastgjort til flere reb. Du bliver nødt til at finde ud af, hvilket reb du skal klippe først. Du kan også klippe flere reb over på én gang, hvis det er nødvendigt. Der vil også være forhindringer som kasser og snurrende platforme, som du måske bliver nødt til at bruge.

Læs mere
Læs mindre