Colored Water & Pin

Colored Water & Pin
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Colored Water & Pin
  • DEL

Colored Water & Pin - Flydende væske finder vej!

Colored Water & Pin er et spændende hyggespil. I dette spil er der en labyrint, hvor forskellige væsker opbevares, og der er flere blokader i labyrinten, der forhindrer væsken i at flyde frit. I spillet skal du trække i disse blokader for at få vandet til at flyde til det rette sted. Under labyrinten vil der være en glasskål, hvor vandet opsamles. Men du bliver nødt til at være forsigtig, fordi der er to væsker i spillet, og du bliver nødt til at undgå den lyserøde væske, da den er farlig. Dette spil lyder måske meget let, men kan vise sig at være lidt vanskeligt, fordi blokaderne vil være placeret i meget forvirrende positioner. Efterhånden som niveauerne fortsætter, bliver labyrinten mere og mere kompliceret.

Men designet af spillet er meget minimalt og afslappet, og spilleren oplever et flot spil. Spillets lyd og musik er også tilpasset temaet i spillet. Da spillet indeholder blokader, væske og glas, er temaet i dette spil meget magisk. Dette er et spændende spil, og spillere i alle aldre vil absolut elske dette spil.

Da dette er et puzzle spil, vil dette teste spillerens intelligens og smarthed. Spillerens tålmodighed testes også, fordi dette spil kan være meget vanskeligt på nogle niveauer. Prøv spillet lige nu og se, hvor mange gåder du kan løse.

Sådan spiller du Colored Water & Pin

Spillet er let at forstå; du kan lære spillet og komme i gang meget hurtigt. Der er ingen komplikationer i kontrollerne. Spilleren kan kun kontrollere blokaderne i spillet, og alle de andre elementer reagerer på bevægelsen af disse blokader. Der vil være forskellige skillevægge og sektioner i labyrinten, og i disse sektioner vil den flydende eller hemmelige portion blive fanget. Når du fjerner en blokade fra labyrinten, fjernes barrieren mellem to dele, og væsken flyder fra den ene del til den anden. Når du vælger, hvilken blokade der skal fjernes, bestemmer du også, i hvilken retning væsken flyder. På denne måde leder du væsken til glasbeholderen under labyrinten ved at fjerne blokaderne. Der vil også være en anden lilla væske til stede, som du skal undgå. Du bliver nødt til at planlægge og du er nødt til at sørge for, at den lilla væske ikke flyder mod skålen; den skal nemlig forblive i labyrinten. Dette er de eneste kontroller i spillet, og spillerne vil ikke opleve noget problem med at forstå dem.

Målet med Spillet

Colored Water & Pin er et niveaubaseret spil. Når du starter spillet, vises en liste over niveauer på skærmen. Det viser dig, hvilke niveauer der er låst op, og dermed hvilke niveauer du kan spille. Når du leder den gule væske med succes ned i glasset, afsluttes det specifikke niveau. Når du fuldfører et niveau, låses det næste niveau op. Du vil fortsætte spillet på denne måde. Spillet er ret simpelt!

Læs mere
Læs mindre