Crazy Gravity

Crazy Gravity
START SPILLET
GRATIS SPIL / ADVENTURE / Crazy Gravity
  • DEL

Crazy gravity - "Alt bliver vendt på hovedet!"

Har du nogensinde tænkt på, hvad der ville ske, hvis en astronaut sidder fast i det ydre rum?

Alle dine svar er lige her, i dette originale og nytænkende spil.

Crazy gravity er et sci-fi-spil, hvor du hjælper en strandet astronaut, der sidder fast på en fremmed planet.

Vores astronaut tog på en hemmelig rummission og havde en ulykke. Hans raket styrtede ned på en fremmed planet, og nu sidder han fast. Han har repareret sin raket, men der er ingen kraft og energi i motoren.

Heldigvis er der kraft på denne planet, men kraften er meget lille, og der vil være behov for mange powerpoint for at starte raketten. Så din mission er at hjælpe astronauten med at samle alle powerpointene og starte sin raket for at komme hjem igen. Du er hans sidste håb.

Men dette bliver ikke let. Powerpointene er tilfældigt placeret over hele planeten, og denne planet er meget farlig. Der er laserstråler og spidse pigge, der kommer ud af jorden. Der er ødelagte kasser, som du skal rydde af vejen for at kunne passere. Og der er mange transport-huller på planeten, som hjælper dig med at gå fra et sted til et andet.

Men det mest forbløffende ved denne planet er dens dobbelte tyngdekraft. Der er indgange og udgange; når du passerer dem, ændrer du dine tyngdekraft. I disse zoner skifter din tyngdekraft. Så alt bliver vendt på hovedet, og det kan nogle gange være virkelig forvirrende.

Dette spil kræver en stærk kombination af reaktionstid, hurtige svar og en tålmodig spiller.

Gør dig klar til at arbejde i det ydre rum!!

Sådan spiller du

Spillet er inspireret af "Super Mario." Og således er de fleste kontrolelementer de samme som det klassiske spil.

Du kan kontrollere astronauten, du kan flytte ham til venstre og højre, og du kan få ham til at hoppe; dobbeltklik på hoppeknappen midt i luften får ham til at udføre et dobbelthop. Et dobbeltspring kan være virkelig nyttigt, når du prøver at nå høje platforme eller objekter.

Der vil være forskellige forhindringer i spillet. For eksempel kan de omvendte tyngdekraftszoner vise sig at være virkelig vanskelige, selv for de mest erfarne spillere. Så sørg for at være særlig opmærksom på dem.

Der er også nogle unikke funktioner i dette spil. For eksempel udløser nogle knapper forskellige handlinger. Og der er power-funktionen, når du passerer gennem en omvendt tyngdekraftszone; du kommer ud med den samme kraft, som du kom ind med.

Temmelig sejt, er det ikke?

Målet med spillet

Målet med dette spil er at samle alle powerpoint i spillet. Hvilket derefter vil starte raketten. Dette er et niveaubaseret spil. Og der er et powerpoint på hvert niveau.

Powerpointene er tilfældigt placeret på niveauerne. Og du skal udforske hvert niveau og finde dem. Når du finder et powerpoint, skal du løbe eller springe over det for at fange det. Men arbejdet er endnu ikke afsluttet. Når du har valgt et powerpoint, skal du også fuldføre niveauet ved at springe gennem portalen. Hvis du ikke springer igennem portalen, går dette powerpoint tabt, og alt går til spilde. Du kan stadig få adgang til det nye niveau, der låses op, når du gennemfører et niveau, med eller uden powerpointet. Men til sidst bliver du nødt til at klare niveauet igen, fordi alle powerpoint er nødvendige for at starte raketten.

Læs mere
Læs mindre