Three Arcade

Three Arcade
START SPILLET
GRATIS SPIL / ARKADE / Three Arcade
  • DEL

Three Arcade - Tredobbelt sjov!

Three Arcade er et gratis arkadespil, der indeholder tre helt forskellige sjove spil. Det andet spil er lidt mere interessant. I dette spil skal du få kuben og prikken til at kollidere, når de matcher farverne med hinanden. Det tredje spil er mere udfordrende. I dette spil skal du samle prikkerne i toppen og bunden, mens du undgår de bevægelige forhindringer i midten. Det er uden tvivl det bedste tilbud nogensinde. 3 spil i 1!!!

Kontrol af spillet

Du kan spille dette fede spil på din mobil og PC ved hjælp af webbrowseren. De tre spil er måske forskellige, men de deler den samme kontrol, og det er virkelig nemt. I det første spil finder du en "TAP"-knap i bunden af skærmen. Klik på den for at skyde. I det andet og tredje spil kan du trykke hvor som helst på skærmen for at flytte terningerne og prikken.

Hvordan spiller jeg - Three Arcade

Spil 1: I dette spil skal du skyde og ramme den bevægelige prik øverst på skærmen. Prikken vil bevæge sig til venstre og højre tilfældigt, så du skal skyde på det rigtige tidspunkt.

Spil 2: Din opgave i dette spil er at få terningen og prikken til at kollidere, når de begge har samme farve. Du kan kun flytte terningerne, og prikken vil ændre sin position, når du rammer den korrekt. Du skal inspicere prikken og flytte terningerne, når prikken skifter farve.

Spil 3: I dette spil er dit mål at samle de blå prikker, mens du undgår de bevægelige forhindringer i midten. Du kan kun flytte den hvide prik op og ned ved at trykke på skærmen, men husk, at hvis den går tilbage til sit startsted eller rammer en forhindring, vil spillet slutte. Du skal undvige forhindringerne eller gå mellem dem ved at bevæge dig hurtigt frem og tilbage.

God fornøjelse!

 

 

 

Læs mere
Læs mindre