How to Loot!

How to Loot!
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / How to Loot!
  • DEL

How to Loot - Bliv mester i fangehullet

How to Loot - Det mest gådefulde fangekælderspil er her! Ja, du hørte rigtigt, et puzzle dungeon spil!! Træk pindene ud og find ud af måder at dræbe monsterkrigeren på. Få en skat eller red prinsessen fra denne farlige fangekælder. Det er det perfekte spil for dig, hvis du kan lide at udfordre din hjerne.

Spillet er gratis at spille, og der er 100 spændende niveauer, som du kan spille fra. Så nyd spændingen ved fangehuller på en sjov måde allerede i dag her på Boom.dk!

Spillets kontrol

Kontrol af How to Loot er nem og interaktiv. Smartphone-brugere skal trykke på den runde ende af stifterne for at trække dem ud. Og PC-brugere skal bruge mussen og klikke på stifterne for at fjerne dem.

Sådan spiller du - How to Loot!

For at erobre fangekælderen skal du finde måder at dræbe monsteret på og derved få dit bytte. Nogle niveauer vil også kræve, at du skal redde en prinsesse. Træk i knappenåle og dræb monstret ved hjælp af lava eller sten. Men du må ikke trække dem tilfældigt. Hvis din helt eller skatten falder ned i lava eller falder foran monsteret, taber du niveauet. Så undersøg først kortet og find ud af, hvilke nåle du skal trække først.

 

 

Læs mere
Læs mindre