GRATIS SPIL / DRESS-UP
  • Dress-up online - Spil gratis påklædningspil

Hvad er Dress-Up Spil?

Drømmer du om at blive stylist eller en trendsættende fashionista? I vores gratis Dress-Up spil Kan du blive den person, du allerhelst vil være!

Du kan klæde dine modeller i forskellige outfits eller spille, at du selv er modellen. Dine modeller kan være alt fra en berømt skuespiller til en prinsesse, der gør sig klar til fødselsdagsfest og ønsker din hjælp. Dress-up spil er et spil, hvor en person eller en dukke skal iklædes kostumer eller tøj til rollespil eller sjove idéer.

Hvordan spiller man gratis Dress-Up spil?

Dress-up spil online indeholder mange muligheder for at vælge imellem design af tøj, sko, tasker, punge og makeup. Flest piger, men også drenge bruger de nævnte parametre til at udtrykke deres kreativitet og skabe smagfuldt og trendsættende modetøj.

Dress-Up spil starter med en model, der skal klædes på. Derefter stilles alt tøj og tilbehør frit til rådighed for dig. Nu skal du bruge din fantasi til at dresse modellen 100%, som du vil. Spillet er afhængig af spillerens evne og ønske om at bruge hende / hans kreativitet og fantasi.

Tjeck disse Populære Dress-Up Spil

  • Princess Prom Photoshoot
  • Pink Nail Salon
  • Instagirls Dress Up
  • Instagirls Halloween Dress Up
  • Kylie vs. Kendall Oscars
  • Road to Royalty: Battle of Dolls
  • Instagirls Christmas Dress Up
  • Fashion Designer New York
  • College Toga Party Dress Up

Populariteten af Online Dress-Up spil er på vej OP!

Online Dress-Up browserspil er blevet meget populære og har gjort, at mange, især piger, bruger timevis på at spille disse påklædningsspil. Dress-up spil er lette, underholdende gratis spil, hvor spilleren skal give en virtuel model tøj på, typisk vil det være en berømthed. Påklæderen bruger online Dress-Up spil til at nytænke tøj og sko og dele deres oplevelser i gruppeaktiviteter med andre.

Meget ofte samles grupper af modeinteresserede for at spille Dress-Up spil og de deler deres modeskabende præstationer på insta og twitter! Nogle gange konkurrerer de med hinanden om at være den mest avantgarde designer! Alt sammen for at have det sjovt og være kreative.

Den mest populære og ultimativt mest spillede arkadespil genre blandt piger er sandsynligvis Dress-Up spil.

Nogle Dress-Up spil kræver, at du tilpasser dit design til et tidligere set billede eller stil. Spilleren skal huske fotografiet udenad og derefter klæde pigen ved hjælp af de forskellige tøjstykker og accessories der er overalt på værelsen.

Vis din interesse for modetøj i Dress-Up Spil !!

Det er her du kan vise, hvor meget du følger med i modetendenserne, når du spiller et dress-up spil. I spillene finder du prinsesser, skuespillere, fashionistas og kendte. Alle har de et desperat behov for lige akkurat din hjælp. I vores tjekkede påklædningsspil har de nævnte grupperinger ingen idé om, hvad de skal tage på, og alle er de lige ved at komme for sent til meget vigtige begivenheder. Nu skal du hjælpe piger med at klæde sig på til fester eller måske hjælpe kongelige med at finde den perfekte kjole til lige deres deres bryllup.

Nyd gratis online Gratis Dress-Up spil til piger og andre modeinteresserede.

Der er rigtig mange modespil du kan spille online, men her på BOOM har vi kun valgt de bedste! Da modeshows og makeovers handler om mere end bare tøj og sko, kan du vælge en model og give modellen en makeover ved f.eks at ændre deres øjenvipper, farven på deres læbestift og meget mere i vores spil. Kjoler, tilbehør og smykker kan blandes og matches alt efter, hvilket look du er ude efter. For at fuldende udseendet kan du tilføje tasker og andet moderigtigt tilbehør.

Når du er tilfreds med dine designs, kan du tage et screenshot og dele det med resten af verden, inden længe har du flere følgere end The Kardashians!