Hero Rescue

Hero Rescue
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Hero Rescue
  • DEL

Hero Rescue - "Kongelige Eventyr."

Hero Rescue er det ultimative puzzle spil. Spillet er fyldt med mange elementer, så du vil ikke kede dig i spille.

I spillet skal du hjælpe din prins med hans storslåede eventyr. Din prins er frygtløs og intelligent, men nogle gange sidder han fast på farlige steder. Og du skal hjælpe ham med at komme ud af sine problemer. Så hjælp din helt igennem hans forskellige opgaver, hjælp ham med at redde prinsessen, og hjælp ham med at finde den mistede skat.

Spillet er virkelig lokkende; det skaber en ny oplevelse for dig, hver gang du spiller det. Temaet for spillet er middelalderligt, men baggrunden i spillet bliver ved med at ændre sig. Nogle gange vil du blive fanget i et snedækket slot, og nogle gange vil du befinde dig i et monster’s slot.

Du vil støde på mange fjender, mens du spiller, så du bliver nødt til at tage dig af de blodtørstige monstre. Der vil også være rødglødende lava, så sørg for at undgå det.

Sådan spiller du

Spillet er et puzzle. Når du spiller populære online spil, starter din helt med at være stående. Der vil være mange elementer i spillet; der vil være monstre, lava, skatte, kranier og til sidst en smuk prinsesse. Du spiller spillet ved at kontrollere blokeringer mellem de forskellige rum eller passager. Når du ændrer disse blokeringer, finder forskellige handlinger sted. For eksempel kan det at skifte en blokering sende rød lava mod et monster; det åbner muligvis rummet mellem dig og skatten og flere andre forskellige ting. Men du bliver nødt til at være virkelig forsigtig, mens du spiller, da det også kan føre til farlige handlinger. For eksempel kan du brænde din egen skat eller sende et monster ind i din prinsesses kammer. Så du skal være virkelig forsigtig.

Målet med spillet

Målet med spillet er at klare alle niveauer i spillet. Der vil være mange forskellige niveauer, som vises, når du starter spillet. I starten vil kun et niveau blive låst op; når du fortsætter med at spille, åbnes flere niveauer. Målet for hvert enkelt niveau er forskelligt. Du bliver nødt til at gøre forskellige ting, som at redde prinsessen, samle skatte og dræbe monstre. Når du har gennemført hvert niveau, får du nogle mønter; disse vil være din score. Så fortsæt med at spille og nå hurtigt det sidste niveau.

Læs mere
Læs mindre