3 Minutes to Escape

3 Minutes to Escape
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / 3 Minutes to Escape
  • DEL

3 Minutes to Escape - Undslippe raketten!

Test dine evner med 3 Minutes to Escape, og du vil få en spændende tur! Overskrid timeren og hop gennem platforme og forhindringer for at flygte, før raketskibet eksploderer!

Vis din dygtighed og smidighed i dette spændende 2D gratis casual spil i 2D, og hav det sjovt, mens du gør det. Det er tid til at tage udfordringen op - 3 Minutes to Escape.

Kontrol af Spillet

På en smartphone skal du bruge de touch-kontrol, der er angivet på skærmen. I nederste venstre hjørne finder du venstre og højre knapper til at bevæge dig på, og i nederste højre hjørne finder du springknappen.

På en PC kan du enten bruge "WASD" eller piletasterne til at bevæge dig og hoppe. Du kan også bruge mellemrumstasten til at hoppe.

Sådan spiller du - 3 Minutes to Escape

Din mission er at flygte fra raketskibet inden for 3 minutter. Det skal du gøre ved at undvige forhindringer, kugler og hoppe på platforme.

På hvert niveau vil der være en rød knap, som du skal nå for at åbne flugtdøren. Du kan også samle mønter, mens du er i gang. Du skal gennemføre hvert niveau inden for 3 minutter.

Læs mere
Læs mindre