Robotex

Robotex
START SPILLET
GRATIS SPIL / Robotex
  • DEL

Robotex - Puslespil med seje robotter!

Hvis du er fan af puslespil, så stol på os - du vil elske dette mesterværk! Robotex er et sjovt og underholdende spil som er et af vores spil til børn 4år online, som alle mindre gamere kan lide at spille. Dette enestående puslespil er som ingen andre almindelige spil. Du får muligheden for at udforske dette spil med fotos i høj opløsning af robotter, transformere osv.

Desuden er der 20 forskellige niveauer - hvert niveau med sin egen udfordring. Udover det er Robotex et meget sjovt og spændende spil, der holder dig underholdt i timevis.

Dette spil får dig til at slappe af, og det kan være en god afslapning for mange mennesker. At spille Robotex er også en fantastisk måde at finpudse og forbedre dine færdigheder på. Det er perfekt som et hyggespil. Spillet hjælper dig med at udnytte tiden på flyet, i bussen eller endda i køen. Med andre ord kan det spilles når som helst og hvor som helst!

Denne applikation er lavet, så den ikke fylder meget, hvilket sikrer en fejlfri spiloplevelse på alle enheder. Hvis du tror, at du har, hvad der skal til for at gennemføre alle niveauerne, så vent ikke længere, start allerede nu og prøv det.

Sådan spiller du:

Robotex er simpelt og sjovt at spille og det kræver ingen komplicerede valg eller beslutninger. Du får et ufuldstændigt billede af en robot, hvor de manglende stykker kan ses til højre.

Målet er simpelt: træk de manglende brikker hen til billedet for at fuldføre det og gå til næste niveau.

Der er 20 niveauer i Robotex - hvert niveau er gradvist sværere end det forrige. Hvis ikke du gennemfører forrige niveau, kan du ikke gå til det næste.

Dette spil vil teste din tankegang såvel som dine beslutningsevner. De eneste kontroller, du har brug for, er musen på din PC eller touchen på din mobil til at trække brikkerne hen til puslespillet.

Læs mere
Læs mindre