GRATIS SPIL / RACING
  • Racingspil online - Spil gratis racer-spil

Gratis Online Racing Spil for børn og voksne

Er du vild med fart? Og er du hurtig til at trykke speederen i bund? Publikum vil huje og heppe på dig, når du drejer nøglen i din racerbil. Når der viftes med startflaget og konkurrencen skydes i gang, Parat, start, kør, så er du med i første linje.

Bare vælg dit yndlingsspil blandt mange af BOOMS mange Racing Spil. Her bliver racing kvaliteten taget til helt nye højder. Racing Spill tager browser baserede racing spil til et helt andet niveau end bare for få år siden. Du får meget bedre grafik, masser af fed gameplay og flotte effekter brugt i mange forskellige situationer. Hvad mere kan du ønske dig?

Hvad går de sjoveste Racing Spil ud på?

Racing Spil er spændende spil, fulde af action og samtidig nogen af de sjoveste online spil at deltage i. Normalt er målet med de fleste Racing Spil at køre mod værdige modstandere under særlig udfordrende omstændigheder. Samtidig kører du under et vist tidspres. Opgaven er at overhale alle dine modstandere, krydse målstregen som den første og at slå rekorden for flest omgange, der er afsluttet på mindst mulig tid. Derudover kan du køre din bil på alle slags underlag. Det kan være glatte veje, ujævne bakker, mudder og meget mere! At være hurtig er den vigtigste faktor i vores Racing Spil. Så gas du bare op og kom afsted.

Vores kæmpe samling af gratis Racing Spil

Her hos BOOM har vi en meget stor samling af

sjove, afhængighedsskabende og spændende Racing Spil, som du kan spille helt gratis. Denne kategori er en meget populær kategori med eminent grafik, off-road køreoplevelser og alle de nyeste biler på actionfyldte biljagter.

Kategorien har alt hvad du behøver for at få en god spiloplevelse. Udover biler, så kan du også vælge næsten ethvert andet køretøj at konkurrere imod. Det kan være bådsejllads, mountainbikes, landevejscykler, militærtanks, lastbiler og endda fly.

Bedste Racing Spil online

Der er utallige Racing Spil, du kan spille. Uanset om du vil spille Formel 1 Racing, Rally Racing eller endda en biljagt, hvor du er lovens lange arm, og du skal fange de kriminelle - vi har det hele! For spillere, der ønsker noget endnu mere udfordrende og anderledes end almindelige online bilspil, har vi Moto X3M - et af de bedste spil lige nu. Dette veldesignede spil handler om cykelløb og især om dine cykelfærdigheder, når du kører i udfordrende omgivelser, såsom et kuperet og varieret underlag, hvor det at komme først, er ikke den eneste opgave du har, men hvor det også er vigtigere, at du lander sikkert på begge hjul.

Du kan også prøve Coach Bus Simulator - et sjovt spil, hvor du skal styre bussen rundt i en by med total meget trafik. Klarer du dig godt , så stiger du hurtigt til næste niveau. Tror du, at du har det, der kræves for at blive den bedste racerkører i verden? Kom blot i gang. Parat-Start-Kør!