Fish World Match-3

Fish World Match-3
START SPILLET
GRATIS SPIL / MATCH-3 / Fish World Match-3
  • DEL

Fish World Match 3 - "Match fisk i havet"

Fish World Match 3 er det ultimative spil for fiskeelskere,. Dette klassiske match-3-spil har et unikt fisketema. Elementerne i spillet er meget kreative og tiltalende. I stedet for tilfældige symboler, bruger dette spil fisk, som symboler på elementerne, der skal matches. Dette bevarer den klassiske struktur i spillet, men giver det et interessant undervandstema.

Derudover er der HD grafik, og sammen med lyden skaber det et de sjove online spil, der opfordrer til stor fordybelse. Elementerne og objekterne i spillet er perfekt synkroniserede med hinanden og gør spiloplevelsen god. Derudover er der HD grafik, og sammen med lyden skaber det et spil, der opfordrer til stor fordybelse.

Du skal tænke dig godt om, før du flytter elementerne, for at finde de bedste kombinationer; dette vil give dig den bedste score. Du kan sagtens spille dette spil med dine børn, forældre, venner og familie.

Så hvad venter du på? Begynd at matche fiskene nu.

Sådan spiller du:

Dette er et match-3 spil, hvor du skal lave kombinationer. Du skal ikke forbinde elementerne, som du ellers skal i mange andre spil. I stedet skal du flytte fliserne, så de placeres på en måde, hvor fisk mødes og danner kombinationer. Der kører en timer på skærmen, som gør dig opmærksom på dine fremskridt.

Spillet er ligetil; der er ingen power-ups eller komplicerede animationer. Derfor leverer spillet en let og minimalistisk oplevelse til spilleren. Hvis ikke der er nogle mulige kombinationer til rådighed, vil spillet selv bemærke det. Og elementerne vil blandes. Dette giver dig helt nye kombinationer at lege med, og du kan fortsætte spillet og optjene point. 

Målet med spillet:

Målet med spillet er at samle så mange mønter som muligt. Når du laver forskellige kombinationer i spillet, får du mønter. Større kombinationer giver dig flere mønter. Så prøv at lave store kombinationer. I spillet kan du både lave lodrette og vandrette kombinationer, hvilket giver dig en ny dimension til spillet og mulighed for at score flere point.

Match fiskene allerede nu og nyd din tid med Fish World Match-3.

Læs mere
Læs mindre