GRATIS SPIL / PIGESPIL
  • Pigespil online - Spil gratis pigespil

Spil Gratis Online Pigespil hos BOOM

Selvfølgelig spiller piger også onlinespil. Her på BOOM har vi online pigespil, som vi håber piger især vil synes sjove at spille. Mange piger og faktisk også drenge falder for særlige miljøer, såsom slotte med prinsesser og prinser, teatre og deres skuespillere og ikke mindst modebranchen med alle de smukke mandlige og kvindelige modeller.

I hvert pigespil skal du hjælpe personer på forskellige måder. Det kan f.eks være at du skal være påklæder og finde det smarteste tøj frem til en helt særlig lejlighed. Du kan også være makeup-artist, og skulle hjælpe med at sminke, eller ligefrem lave en helt fuldendt make-over.

Derudover har vi også en bred vifte af madlavningsspil, som rigtig mange kan lide at spille.

Bliv den smukkeste, mest elegante person på denne jord!

Så er du landet på det helt rigtige spil for sjov for dig. Drømmer du også om at bruge timer på at smukkesere dig, bruge masser af tid på shopping og i sidste ende få lavet en make-over der siger spar to. Så er du landet på det helt rigtige spil for dig. Her i disse pigespil kan du bl.a.prøve hundredevis af kjoler, toppe, frisurer, øjenfarve, briller, farven på briller, skjorter, jeans, sko, hudfarve, læbestifte og neglelakker.

Du kan faktisk også bruge dig selv som fotomodel i vores pigespil. Du har lov til at tage lige det tøj på, som du altid har drømt om. Her får du lov til at skeje ud og bruge dine kreative evner max. I et pigespil har du al den frihed du vil have. Alt er nemlig tilladt. Du får en stor grad af frihed til at udtrykke dig, ligesom du har lyst til.

Du kan også være den person, som styrer særlige begivenheder. I vores pigespil finder du temaer som: Poolparty, fødselsdag, bryllup bare for at nævne nogle få begivenheder, hvor du bliver den person, der tager alle de vigtigste beslutninger.

Gratis pigespil - Kærlighedsquizzer

Drømmer du også om at finde den eneste ene? I vores kærlighedsquizz giver vores kærlighedsbarometer dig et bud på, hvad og hvem der venter dig i fremtiden. Hvem er dit bedste match på kærlighedsfronten? I vores quizz kan du indtaste dit navn, og derefter indtaste, hvem du er lun på, og så går vores kærlighedsbarometer i gang med at beregne sandsynligheden for, at lige præcis I to falder for hinanden. Så prøv du pigespillet Love Tester 3.

Et andet hit på listen over pigespil, er Instagirls Dress up. Din opgave er enkel: Du skal klæde dig så flot på som mulig og derefter se, hvor mange likes du kan få på Instagram. I dette pigespil har du muligheden for at prøve alle slags stilarter og alt hvad hjertet begærer af tøj og ting til en fuld make-over.