Box Tower

Box Tower
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Box Tower
  • DEL

Box Tower - "Stable hele vejen til månen"

Box Tower er det bedste stable-spil, du nogensinde vil spille. Spillet er et afslappet arkadespil. Grafikken og elementerne i spillet er perfekt synkroniseret og er i HD. Spillet har også en fantastisk musik- og lydpakke. Når du prøver et gratis computerspil som dette, vil den fantastiske grafik og musik i spillet gøre, at du ikke kan kigge væk fra din skærm. Derudover er spillet uden problemer, og enkelheden og det minimale design af spillet gør spiloplevelse endnu bedre.

Box Tower er et klassisk "stacking-game". Spillet bliver hurtigt dit foretrukne tidsfordriv. Du kan spille dette, mens du pendler, mens du venter og endda i kedelige kontormøder.

Det bedste ved dette spil er, at de enkelte spil kun varer i cirka et minut eller deromkring. Så det hjælper med at give spilleren en let og afslappet oplevelse. Hvilket ikke udmatter spilleren, og dermed kan det let spilles i lang tid uden problemer.

Spillet har også et smukt farvetema. Når du fortsætter med at stable boksene, vil du bemærke, at farven på hver boks vil være lidt anderledes end den forrige. Dette skyldes, at nuancerne fortsætter med at ændre sig. På denne måde, når du slutter dit niveau, får du vist et smukt monument med regnbue-tema. Dette er i sig selv grund nok til at spille spillet.

Sådan spiller du

Spillets spilmekanisme er ligetil. Du starter med en kasse på jorden, og en anden kasse af samme størrelse vil svæve over den. Du bliver nødt til at placere kassen korrekt oven på den allerede placerede kasse. Når du har placeret en kasse, vil en anden kasse begynde at svæve over den, og du skal sætte den på de allerede stablede kasser; sådan vil det fortsætte.

Spillet fortsætter, så længe du fortsætter med at stable boksene med succes. Men hvis du ikke placerer kassen præcist oven på den forrige kasse, bliver den beskåret. Det område som er placeret udenfor kassen, bliver skåret af. På denne måde skal du fortsætte med at stable. Når du fortsætter med at stable, tælles antallet af kasser, og antallet vises på din skærm. Dette betragtes som din score for niveauet.

Målet med spillet

Målet med spillet er at skabe den højest mulige stak af kasser. Da størrelsen på hver boks mindskes med hver forkerte træk, bliver spillet mere og mere vanskeligt. Du skal altså prøve at være så nøjagtig som muligt; dermed vil størrelsen på dine kasser forblive store. Store kasser er lettere at stable, da de har mindre risiko for at falde ved siden af stablen. På denne måde kan du lave en høj stak af dine kasser.

Så hvad venter du på? Spil spillet lige nu og start med at stable dine kasser. Sammenlign derefter dine score med dine venner, og se, hvem der er den bedste stabler.

Læs mere
Læs mindre