Route Digger 2

Route Digger 2
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Route Digger 2
  • DEL

Route Digger 2 - "Grav din vej gennem undergrunden."

Route Digger 2 er et sjovt pc spil gratis. Du er nødt til at grave i jorden og lave ruter til forskellige bolde i spillet. Der vil være forskellige bolde, og de skal dirigeres til deres respektive rør. Du kan gøre dette ved at grave i jorden og lave veje til dem. Spillet er ret simpelt og ligetil; spilleren vil ikke opleve nogen problemer med at forstå det. Men efterhånden som spillet skrider frem, bliver elementerne i spillet ved med at ændre sig. Nye ting og komplikationer føjes til spillet, hvilket gør hvert niveau sværere end det forrige.

Dette spil kan spilles af mennesker i alle aldersgrupper.

Dette er et afslappende spil, og det kræver ikke din fulde opmærksomhed. Du kan fortsætte med at spille det, mens du også laver andre opgaver. Hvilket gør dette spil til det ideelle valg for en stor gruppe mennesker.

Route Digger 2 vil teste din evne til at løse gåder og hermed teste din intelligens. Hvis du fortsætter med at spille de vanskelige niveauer gentagne gange, vil spillet også teste din tålmodighed.

Sådan spiller du

Spillet har ikke knapper eller ikoner, men er et berøringsbaseret spil. Du kan kun kontrollere gravningen i jorden. Berør den del af jorden, som du vil grave ud. Og der vil blive et hulrum der. Det kan bruges til at dirigere bolden fra et sted til et andet. Spillet starter med bolde på toppen, og deres rør vil være i bunden. Du skal dirigere kuglerne ned i disse rør. Der vil også være andre objekter i spillet. Der vil være store cirkler og stænger, som forhindrer dig i at flytte dine bolde. Du bliver nødt til at finde en måde at undgå disse objekter på.

Målet med spillet

Målet med spillet er at lede kuglerne til deres rør. Spillet er niveaubaseret, og du bliver nødt til at gennemføre alle niveauerne for at afslutte spillet.

Som altid vil kun det første niveau være låst op fra start, og du bliver nødt til at arbejde dig igennem dem alle, indtil du når det sidste niveau. Der er ingen point eller tid i dette spil, og du kan spille hvert niveau så mange gange, som du har lyst til. Der er ingen liv i spillet til at redde dig, og hvis du fejler, skal du derfor genstarte niveauet og starte helt forfra. Hvis en bold forlader skærmen, går den tabt, og du bliver nødt til at starte niveauet igen.

Ha det sjovt med at grave i Route Digger 2! :)

Læs mere
Læs mindre