Switch Magic

Switch Magic
START SPILLET
GRATIS SPIL / ADVENTURE / Switch Magic
  • DEL

Switch Magic - Lås op for magien!

Træd ind i den magiske verden af Switch Magic, og udforsk det ukendte! Med den innovative 2D oplevelse lærer du at bevæge og teleportere dig. Undgå forhindringer, mens du rejser til den gigantiske magiske krystal i hvert niveau.

Slip din kreativitet løs, mens du opdager hemmeligheder og løser gåder på din vej. Gør dig klar til en helt unik spiloplevelse - Switch Magic venter!

Spillets kontrol

Ved Mobilspil skal bruge skærmkontrol i nederste venstre hjørne. Her finder du bevægelseskontrol, og i nederste højre hjørne finder du spring- og tryllekuglekontrol.

PC-spillere kan bruge deres tastatur. Du kan enten bruge WASD- eller piletastkontrollen til at bevæge dig og hoppe. Brug mellemrumstasten eller "J"-tasten til din magiske bold.

Sådan spiller du - Switch Magic

Dit hovedmål er at finde måder at flytte de magiske sten på og løse gåder for at nå frem til den gigantiske magiske ædelsten. Der vil være mange forhindringer på din vej. På din vej vil der være pigge og høje klipper. Du skal altså finde måder at komme til ædelstenen på.

Du kan flytte de grønne magiske sten ved at skubbe dem. Og for at flytte de blå sten skal du bruge den magiske kugle. Når den magiske kugle rammer stenen, vil den erstatte din position med stenen.

Læs mere
Læs mindre