Circle Collector

Circle Collector
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Circle Collector
  • DEL

Circle Collector - Saml så mange cirkler som muligt

Circle Collector er et både svært og underholdende casual spil, og det er helt gratis at spille. For at opnå den højest mulige score i dette spil skal du samle så mange farverige cirkler som muligt. Selv om det lyder simpelt, skal du være dygtig for at samle cirklerne, da der vil være en lille snurrende spids på din vej. Sværhedsgraden tilføjer et ekstra lag af spænding til spillet. Du kan spille Circle Collector på enhver browser så meget og når du har lyst.

 

Kontrol af spillet

Circle Collector har enkle kontrol elementer, og du kan spille det på både smartphones og pc'er. Når du spiller på en mobilenhed, skal du blot trykke på touchskærmen for at interagere med spillet. Når du er på en pc, skal du bruge din mus til at spille spillet.

 

Hvordan spiller du - Circle Collector

Gameplayet er virkelig simpelt. I bunden af skærmen vil der være tre farverige cirkler. Hvis du trykker eller klikker på disse cirkler, vil alle de små farvede cirkler forvandles til de ringe. Som et eksempel. Hvis du trykker eller klikker på den røde cirkel, vil den indeholde alle de små røde cirkler eller ringe. Der vil være en snurrende spids på din vej. Den vil bevæge sig tilfældigt rundt, så du skal være tålmodig, når du spiller dette spil. Spillet er slut, hvis en cirkel rører spidsen.

Læs mere
Læs mindre