GRATIS SPIL / JULESPIL
  • Julespil online - Spil gratis julehyggespil

Gratis julespil fra BOOM til familie og venner

Ho! Ho! Ho! Det er juletid!

Elsker du også julen? Så er du heldig! Vi har en stor samling julespil til dig. Julespil handler om at fejre julen, mens du samtidig har det sjovt. I disse julespil får du en god fornemmelse for al den selskabelighed, som julen repræsenterer for mange mennesker. Måske er du ikke til al for mange store sammenkomster, måske du hellere vil fejre højtiden bag din skærm, så får du her en masse julespil, der alligevel vil få dig i den bedste julestemning. 

Spil Julespil online gratis

På BOOM har vi masser af Julespil, du kan more dig med, helt gratis. Disse gratis spil på nettet kan være et actionfyldt, spændende racerspil, der har et racerbane med juletema, til dress-up spil, med det formål at skabe den smukkeste person ved en julefest og til endda et madlavningsspil, hvor du skal servicere for sultne kunder, der ønsker sig et godt måltid julemad.

Vi har også nogle spil kun baseret på Jul, og alt der er relateret til juleferien, julens oprindelse og vores juletraditioner. I disse julespil kan du hjælpe julemanden med at pakke og sortere gaver. I andre spil kan du levere gaver til børn sammen med julemanden. Der er børn over hele verden, der venter på julemandens besøg. Det er op til dig at give dem en dejlig jul. Tror du at du kan klare det? Skynd dig at komme i gang med et af vores Julespil!

Bedste julespil online

Leder du efter det perfekte julespil? Vi har den største samling af julespil, som du helt gratis kan prøve. Et af de mest populære julespil er Christmas Tree Fun (sjov med juletræet). I dette sjove, spændende spil skal julemanden hugge juletræer med en økse for at få samlet så træer som muligt. Dit opgave er at hjælpe julemanden med at hugge træer uden at hugge grenene af. Jo længere du bliver ved med at hugge træer, jo højere er din score. Det er et meget morsomt spil, hvor du bliver holdt i sving i timevis uden at kede dig.

De fleste mennesker tror, at julen kun drejer sig om gaver og ønsker om fred på jorden. Det er for de flestes vedkommende også sandt, men her på BOOM vil vi sætte lidt ekstra spænding på dit valgte spil.

Prøv Xmas Rooftop Battles ( Kamp på taget i julen) Et actionfyldt, opslugende og sjovt spil. Reglerne i dette spil er enkle: Deltag i en kamp på det hundekolde tag og skub dine modstandere ud over tagrenden. Dette spil kan du også spille med og mod dine venner online. Bliver du den sidste spiller tilbage på taget?  Prøv det!