Memory Game

Memory Game
START SPILLET
GRATIS SPIL / KORTSPIL / Memory Game
  • DEL

Memory Game - Styrk din hukommelse med vendespil

Glemmer du nogle gange vigtige detaljer i din hverdag?

Vær ikke bekymret længere, dette spil vil nemlig hjælpe dig med at pleje og forbedre din hukommelse.

Memory Game er et af de sjoveste, mest gribende og underholdende spil du vil støde på. Dette betagende spil er ret simpelt; men alligevel meget interessant at spille for både børn og voksne. At spille hukommelsesspil hjælper dig med at forbedre dine genkendelsesevner - og du har det sjovt imens! Spillet er baseret på et af de klassiske kortspil, der hjælper både børn og voksne med at forbedre deres evne til at huske.

I de seneste år er det blevet videnskabeligt bevist, at gentagende hjerne- og koncentrationsøvelser kan hjælpe med at forbedre hjernens evne til at huske detaljer. Hovedmålet med spillet er meget simpelt. Alt du skal gøre er at vælge et kort og huske, hvilket billede det har på bagsiden. Når du har husket det, skal du finde et kort magen til og matche dem for at få point.

Der er i alt 24 kort i spillet, og du skal lave tolv par. Memory Game inkluderer kort med smukke Halloween-motiver, der gør spiloplevelsen endnu mere interessant. På bagsiden af hvert kort er der veldesignede figurer som skeletter, græskar, mumier og andre forskellige monstre.

Grafikken i dette spil overgår det gennemsnitlige vendespil. Desuden er spillet meget brugervenligt og passer til alle aldersgrupper - hvilket gør det nemt at spille. Så prøv det allerede nu!

Sådan spiller du:

De eneste kontroller, du skal bruge, er musen på din PC eller touch på mobile enheder. Klik eller tryk på hvert kort, husk hvad der er på bagsiden af det og match det derefter med dets makker.

Lav 12 par i alt, og spillet er gennemført. Et andet plus er, at der ikke er nogen grænser for, hvor mange træk du kan bruge for at lave de 12 par; dog vil færre træk resultere i en højere score.

Så fortsæt med at spille og forbedre din hukommelse.

Læs mere
Læs mindre