GRATIS SPIL / BILSPIL
  • Bilspil online - Spil gratis bilspil

Spil lynhurtige bilspil på BOOM

Hvis du har benzin i blodet, så har du nok lige det der kræves for at vinde et spændende bilspil. Tjek dine kørefærdigheder her på vores samling af de bedste online bilspil der kan fås lige nu. Her finder du rigtig mange spil, der udover at være spændende underholdning, også er med til at forbedre dine køreegenskaber og samtidig udfordre dem på bedste vis.

Vores bilspil tager bilspilgenren til et helt andet og højere niveau. Forbedret grafik, masser af nye effekter såsom glatte veje, mudderkørsel, ujævn kuperet terræn, alt sammen parametre, der giver dig en god fornemmelse for kørsel i den virkelige verden. 

Træn din reaktionevne i vores gratis online Bilspil

Bilspil kan være alt lige fra racerløb til terrængående kørsel. Mange mennesker er vilde med at køre bil og elsker at få fornemmelsen af vind i håret, når de tager sig en køretur ud i det blå  eller kører til arbejde. Har du ikke bil, så er du ikke alene. Masser af folk i de større byer klarer sig uden egen bil. Så er det lige her vores bilspil kommer ind i varmen. Vi tilbyder dig gratis bilspil, og med god online træning, så kan du træne dine køreegenskaber samtidig med, at du får god underholdning. 

Vi har de bedste Gratis Bilspil til dig.

Hill Climb Racing 2 er et sjovt og engagerende bilspil. Det er et vanedannende spil, der kan holde dig fanget i timevis. I dette grafisk flotte bilspil styrer du mod målstregen i et råt og kuperet område. Hill Climb Racing 2 er ikke kun sjovt at spille, men det forbedrer faktisk også din hånd- og øjenkoordination. Det er et bilspil, hvor du kan blive ved og ved. Det bliver aldrig kedeligt og der er timevis af underholdning forude.

Hvis du leder efter mere seriøs bilkørsel, så kan du prøve Formula X Speed 3D: Car Racing Game. Dette spændende tip top bilspil med masser af action, tager de gammeldags bilspil, med alt hvad de ellers indeholder, til nye højder. Her kan du vælge imellem  Classic Racing eller Christmas theme Racing. Med fantastisk grafik, virkelighedsnære effekter og bedst af alt - ingen regler, får du dit livs mulighed for at køre både på veje, men også off-road i en lynhurtig Formel-1bil.

Bliv den bedste kører i vores Bilspil

Et andet førsteklasses bilspil, du kan prøve, er Police vs Thief: Her finder du forfølgelseskørsel for alle pengene. Du finder masser af action og spænding, når du her skal køre en politibil og forfølge en kriminel, der er på flugt. Dette spil tester dine køreevner på højeste niveau, når du bliver en vigtig del af en nervepirrende biljagt. I spillet finder du tre forskellige missioner med diverse problemer du skal løse. Desuden får du med dette spil en virkelig flot grafik og masser af spændende effekter. Derfor skiller dette bilspil sig ud fra alle andre almindelige bilspil.

Så har du lige det der skal til for at få fanget den kriminelle i “Politiet mod Tyven”?

Skynd dig i gang, og bevis at du er den bedste kører!