Cartoon Candy

Cartoon Candy
START SPILLET
GRATIS SPIL / MATCH-3 / Cartoon Candy
  • DEL

Cartoon Candy - "Saml en masse slik!"

Cartoon Candy er et super sjovt match-3-spil. I spillet er forskellige typer slik til rådighed, og du skal matche dem for at få point.

Dette er fremragende tidsfordriv for både unge og gamle; alle kan have det sjovt med at spille dette spil. Cartoon Candy er også velegnet til børn, hvilket gør spillet til det foretrukne valg for forældre.

Kontrollen i spillet er simpel. Der er ingen komplicerede variabler som fx liv, da dette ville gøre spillet lidt sværere for børn.

Spillet forbedrer børns kreativitet og kritiske tankegang. I spillet skal du lave de bedst mulige kombinationer. Spillets tema og farver er også meget børnevenlige.

Enhver, som spiller dette spil, vil have svært ved at lægge det fra sig. Hav det sjovt!

Sådan spiller du:

Dette spil er let at forstå. Når du starter spillet, vil der være forskellige typer slik foran dig.

Der vil være 5 til 6 forskellige typer slik i gitteret. Du skal røre ved et stykke slik og trække fingeren hen over de ens stykker, som støder op til slikket. På denne måde vil der dannes en kæde, som binder de ens stykker slik sammen. Det kræver mindst 3 sammenhængende stykker slik.

Når du løfter fingeren igen, lyser kæden op og stykkerne forsvinder fra skærmen, og du modtager point. Slikket, som før var ovenover, vil nu tage deres plads ved at falde ned, (lidt som i Tetris) og nyt slik tilføjes fra toppen.

Du skal lave så mange vilde kombinationer som muligt. Og husk, større kombinationer er lig med flere point. En timer kører i bunden, så du skal lave kombinationerne inden tiden løber ud. For at bevare enkeltheden i spillet, er liv ikke en del af spillets gameplay.

Målet med spillet:

Det eneste mål med spillet er at tjene så mange point som muligt. Scoren i spillet afhænger af to ting - antallet og størrelsen af kombinationerne. Når du øger størrelsen af kombinationerne, får du ekstra point for dem.

Der er to strategier at vælge imellem i dette seje match-3 spil, hvis du vil opnå mange point. Enten kan du nøje udvælge komplicerede kombinationer og omhyggeligt danne store kombinationer. Dette vil tage meget af din tid, men også give dig bonuspoint.

Eller du kan vælge en anden strategi; du kan lave mange, men små kombinationer. Du kan hurtigt lave de små kombinationer, og der vil derfor ikke være spildtid imellem dem. Dette vil give dig få point pr. kombination, men du vil til gengæld kunne lave rigtig mange af dem.

Kom i gang og få så meget slik som muligt! :)

Læs mere
Læs mindre