Supercars Puzzle

Supercars Puzzle
START SPILLET
GRATIS SPIL / Supercars Puzzle
  • DEL

Supercars Puzzle - "Lynhurtig løsning."

Supercars Puzzle er det perfekte gratisspil download for bilelskere. Det giver dig mulighed for at vælge din foretrukne superbil, der så vil udgøre billedet til et puslespil. Derudover har spillet en fremragende dynamik. Puslespilsbrikkerne er skåret præcist, og spillet viser et gitter, som kan hjælpe dig. Derudover kan du ændre niveauet i spillet, hvilket vil justere sværhedsgraden.

Det bedste ved dette spil er dets enkelhed; der er ingen forstyrrende elementer i spillet, det er det perfekte puslespil!

Spillet kræver dog god hukommelse, så kan du finde brikkernes placering?.

Du har også brug for en god tidsfornemmelse, så du kan færdiggøre billedet hurtigt.

Sådan spiller du:

Når du starter spillet, vises forskellige billeder af biler. Du kan helt selv vælge det billede, du bedst kan lide, og spillet vil så lave et puslespil baseret på billedet. Der vil være et fast antal brikker for hvert billede. Du skal arrangere brikkerne på den rigtige måde for at fuldføre billedet. Når du flytter en brik og holder den over tavlen, vil den let falde på plads, hvis du altså holder den over det rigtige område.

Du tænker måske at spillet er lidt svært, fordi billederne af bilerne er meget farverige og dynamiske. For at hjælpe dig med at løse spillet, får du vist et gitter på skærmen. Gitteret vil vise en oversigt over brikkernes omrids. Du kan bruge gitteret til at guide brikkerne til deres rette placering.

Du bliver nødt til at gennemføre spillet inden tiden løber ud. Når du er færdig med billedet, kan du vælge en anden bil, og der vil blive oprettet et nyt puslespil til dig.

Målet med spillet:

Målet med spillet er ligetil. Du skal bare arrangere brikkerne i den rigtige rækkefølge og udfylde billedet. Men det skal gøres inden for den givne tid. Så der er ingen point i spillet og heller ingen straffe, selv hvis du placerer en brik på den forkerte plads.

Læs mere
Læs mindre