GRATIS SPIL / BRÆTSPIL
  • Brætspil online - Spil gratis bræt-spil

De sjoveste Gratis Brætspil !!

Brætspil er spil, hvor man næsten altid spiller flere sammen. De er lavet til at blive spillet sammen med dig og andre. Når du spiller et brætspil med en gruppe mennesker, kan selv et lidt kedeligt spil gå hen at blive spændende og underholdende.

På et brætspil, træner du din intellektuelle formåen og ligeledes træner du din strategiske tankegang. Man skal ligeledes sætte sig ind i reglerne for lige akkurat det særlige brætspil, du/I har valgt at spille.  

Spil gratis online brætspil hos BOOM!

Brætspil er en meget brugt form for underholdning, gerne når man har ferie eller når man har venner på besøg. Men er du ikke altid lige sammen med nogen, og du alligevel har stor lyst til at spille et brætspil, så kan du oprette et spilrum herinde på BOOM og invitere dine venner til at spille et online brætspil sammen med dig.

Inde i dit spilrum her på BOOM kan du også invitere tilfældige mennesker til at spille med eller mod dig på dit virtuelle brætspil.

Vælg dine foretrukne brætspil.

En række brætspil er baseret på militærstrategi og har eksisteret siden oldtiden. Her er held og strategi vigtige parametre. Chess, Go og Checkers er alle strategiske spil, hvor din intellektuelle formåen er af stor vigtighed. I modsætning hertil er terningkastende spil, så som Backgammon og Ludo stærkt afhængige af, hvilke brikker du har og hvor mange øjne de kastede terninger viser, der afgør hvor på brættet du lander. På BOOM finder du også mere simple online strategispil. Kan være Uno, Danger eller The Settlers of Catan.

Spil vores Gratis Online Brætspil overalt på alle dine devices!

Spil udfordrende brætspil på din smartphone, tablet eller pc næsten, hvor som helst! Du kan spille de bedst ikke-blokerede spil på offentlige netværk i skolen, arbejdet , ja hvor som helst ved at besøge BOOM. Så kast blot terningerne og se om du kan vinde!