Tower Loot

Tower Loot
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Tower Loot
  • DEL

Tower Loot - Bliv den rigeste troldmand nogensinde!

Gør dig klar til at blive en troldmand og få genstande til at forsvinde med dine magiske kræfter. Tower Loot er et gratis online puslespil, hvor spillerne skal få kasserne til at forsvinde for at få fat i skattekisten.

Det enkle og beroligende gameplay gør dette spil meget sjovere. Vintage 8-bit grafikken i spillet vil gøre dig nostalgisk. Så hvad venter du på? Brug din kraftfulde magi og bliv den rigeste troldmand i landet.

Spillets kontrol

Tower Loot har meget nem styring. Smartphone-brugere skal trykke på kasserne for at få dem til at forsvinde. Og PC-brugere skal bruge deres mus og klikke på kasserne for at gøre det.

Hvordan spiller jeg - Tower Loot

Dit mål er at fjerne kasserne på den rigtige måde, så skattekisten kan komme til dig. Kun du er i stand til at få træ forhindringerne til at forsvinde. I de øverste niveauer vil der være andre genstande som store sten og sprængstoffer, som du måske skal bruge.

Husk, at skattekisten skal nå den samme platform, som du står på. Hvis den ikke gør det, eller hvis den falder ned, skal du spille niveauet igen.

Læs mere
Læs mindre