House Painter

House Painter
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / House Painter
  • DEL

House Painter - "Mal hele din by."

Elsker du at male? Selvfølgelig gør du det; for det gør alle.

Vi har et perfekt spil til dig, som vil give dig den tilfredsstillende oplevelse af at male rene hvide vægge, 

House Painter er et afslappende og sjovt male-spil, hvor du skal male de forskellige vægge på huse. House Painter er et spil med et meget minimalt design; elementerne er omhyggeligt designet og synkroniseret. Spillet er meget afslappende; det kræver ikke, at du gør en anstrengende indsats, eller at du har tid nok til at klare et niveau. Det er et sjovt spil, der kan spilles hvor som helst og når som helst.

Varigheden af hvert spil er ikke særlig lang; hvert enkelt spil varer cirka 2 til 4 minutter. Den egentlige varighed er baseret på niveauet i spillet.

Spillet har gode lydeffekter; og når de koordineres med spilgrafikken, føles det fantastisk.

Du har ikke brug for specifikke færdigheder for at spille dette spil; det er ligetil og let at lære; selv børn kan spille det og forstå det, de bliver mestre på ingen tid. Nogle gange vil nogle af hus-elementerne i spillet blokere for dig. Når dit arbejde bliver blokeret, bliver du nødt til at finde en måde at nå alle pletterne på væggene. Dette kan vise sig at være ret vanskeligt og er udfordringen i dette simple spil.

Sådan spiller du

Kontrolelementerne i spillet er ret enkle. Du starter spillet med et hus. Du skal male tre sider af dette hus for at fuldføre dit nuværende niveau. Væggene er hvide, og du skal så male dem. Du skal male ved at rulle en pensel over de forskellige dele af væggene. Børsten bevæger sig kun i én retning ad gangen. Når du begynder at male med penslen i en bestemt retning, stopper den ikke, før du når slutningen. Og først da kan du ændre børstens retning. Så sørg for at tænke dig godt om, før du vælger din næste retning. På husets vægge vil der være visse genstande, der blokerer din vej. Disse genstande kan være klimaanlæg, potteplanter, vinduer og alt andet, der nu måtte være på en væg. Når din børste rammer sådanne genstande, stopper den. Når du er færdig med en mur, kommer en ny mur, og du skal også male den. Du kan male en væg ved at stryge penslen i den retning, du vil male væggen (rul rullen).

Målet med spillet

Målet med spillet er ret simpelt. Du skal male alle huse i dit kvarter. Der er mange huse, og du bliver nødt til at male dem alle for at fuldføre spillet. Dette er et niveaubaseret spil; niveauerne er repræsenteret af de forskellige huse, du skal male, når spillet starter. Kun et hus vil være tilgængeligt for dig at male fra starten. Når du med succes maler et hus, vil det næste hus blive åbnet. På denne måde vil du fortsætte med at male, indtil alle husene i dit kvarter er malet. I starten af spillet vil der være en mulighed "Nabolag", du kan trykke på denne mulighed for at se, hvilke huse du har malet, og hvilke huse der er tilbage. Der er ingen grænser i spillet, som skal overholdes, såsom antal strøg, tid, liv osv. Du skal kun fokusere på at male vægge.

Held og lykke!

 

Læs mere
Læs mindre