Tile Master Match

Tile Master Match
START SPILLET
GRATIS SPIL / MAHJONG / Tile Master Match
  • DEL

Tile Master Match - Mahjong brikkerne skal på plads

Alle elsker spil, hvor det går ud på at matche. De er enkle, lette og sjove at spille og kan spilles når som helst.

Tile Master Match er endnu et nyt match-spil, men med nogle helt nye funktioner. Tile Master Match fungerer med de grundlæggende match-regler, hvor du skal vælge ens elementer, men spillet har også nogle nye twists. For eksempel er du nødt til at vælge tre ens brikker i træk, hvis du vil matche dem og fjerne dem fra spillet.

Og i dette spil er de fleste af brikkerne oprindeligt låst, og du bliver derfor nødt til først at bruge de fliser, der er tilgængelige.

Dette spil er også et godt spil for børn. Spillet er meget enkelt og ligetil. Der er ingen elementer, der kan være upassende for børn. Men snarere er spillet struktureret på en sådan måde, at det er meget mildt og hyggeligt. Spillets tema er meget farverigt og baseret på havet og landjordens dyr. Og hvem kan ikke lide dyr? Ikke kun børn, men voksne vil også have det sjovt med at spille dette fantastiske match-spil.

Det vil ikke kun hjælpe med at forbedre koordinering og hukommelse. Det vil også hjælpe med at forbedre grundlæggende færdigheder. Da nogle af brikkerne fra starten er blokeret, skal spilleren omhyggeligt vælge de tilgængelige brikker og lave en sti, der dækker alle brikkerne.

Så hvad venter du på? Start med at matche allerede nu!

Sådan spiller du

Spillet er ret let at spille. Når du starter spillet, er der flere brikker arrangeret foran dig. Brikkerne vil være forskellige. Hver brik har et billede af en fisk eller et land dyr. Du skal vælge en brik, og derefter bliver du nødt til at vælge to eller flere ens brikker for at fuldføre et match. Der vil være et match, når du vælger tre identiske brikker, og de valgte brikker fjernes herefter fra spillet. På denne måde skal du fortsætte med at fjerne brikker, indtil alle brikkerne er fjernet, og bordet er ryddet. Det er måske ikke så let, når du først kommer i gang med spillet, fordi mange af brikkerne er låst, da der ligger brikker ovenpå dem. Når du fjerner de øverste brikker, låses brikkerne under dem op, og du kan nu også vælge dem. På denne måde rydder du et niveau. Der er nogle nyttige muligheder, som du kan bruge som hjælp, hvis du sidder fast et sted.

Spillets mål

Målet med dette spil er at spille og gennemføre alle niveauerne i spillet.

Dette er et niveaubaseret spil. I spillet vil der være kapitler, der alle indeholder niveauer. Disse individuelle niveauer er de niveauer, som spilleren skal spille. Du bliver nødt til at starte med det første niveau, og du skal så arbejde dig igennem dem alle. For at gøre spillet simpelt er der ikke noget tidselement i spillet; du kan bruge så meget tid, som du vil, når du gennemfører et niveau.

Derudover er der heller ikke nogle liv i spillet.

Læs mere
Læs mindre