Easter Memory

Easter Memory
START SPILLET
GRATIS SPIL / KORTSPIL / Easter Memory
  • DEL

Easter Memory - "Hjælp kaninerne med at redde påsken"

Easter Memory er et sjovt kortspil gratis. Spillet starter med kort, der er lagt ud på bordet, ligesom i et traditionelt kortspil. Men det unikke ved spillet er påsketemaet, som ses på billederne på kortene. Kortene har billeder er kreative, flotte påskeæg, hvilket matcher spillets overordnede tema. Spillet er super nemt at spille. De smukke billeder er en visuel gave til spillerne. Du kan fejre påsken, imens du spiller. Spillet gør påsken bedre!

For at spille dette gratis spil til mobil, skal du have en fremragende hukommelse, og selv hvis du ikke har det, skal du ikke være bekymret. Spillet vil hjælpe dig til en bedre hukommelse. Så dette spil vil altså hjælpe med at udvikle dine evner. 

Begynd at spille nu, og spillet vil snart være et festligt ritual for dig.

Sådan spiller du:

Konceptet i spillet er ligetil. Når du starter spillet, vil kortene være lagt foran dig, men du får ikke mulighed for at se kortenes billeder. Når du vender et kort, vil du se ægget på bagsiden, og så skal du vende et andet kort. Hvis du vender to ens kort efter hinanden, danner de et par, og de vil blive fjernet fra skærmen.

Men hvis du vender to forskellige kort, vil du se billederne i et sekund, før de vendes igen. Det er vigtigt, at du husker billederne på de kort, du lige har vendt. Du skal fortsætte med det. Hver gang du finder et kort, som du har set før, skal du huske, hvor du har set det, og vælge det, så kortene kan danne par. Du skal fortsætte indtil alle kortene er fjernet fra bordet.

Målet med spillet:

Målet med spiller er at danne par mellem alle kortene, og dermed rydde bordet. Der er en timer på skærmen, som fortæller dig, hvor lang tid du har brugt på denne runde. Du skal færdiggøre spillet så hurtigt som muligt.

Antallet af gange, du vender kort, vil også blive talt med. At vende to kort tæller som én vending. Det betyder ikke noget om du vender et par eller to forskellige kort, det tæller som en vending lige meget hvad.

Sørg for at antallet af vendinger er lavt, så vil din samlede score være højere.

Læs mere
Læs mindre