Cube Move

Cube Move
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Cube Move
  • DEL

Cube Move - "To sider af samme sag!"

Cube Move er et fedt puzzle spil, som er sjovt at spille online. Spillet er unikt, da dette er et puzzle spil baseret på et helt nyt koncept. I spillet skal du flytte en blok til dens specifikke sted. Men det bliver ikke så let, som det ser ud, da stierne alle er forbundet. Der vil være en geometrisk figur i spillet, som vil bestå af pinde, og disse pinde vil have sider. Disse sider på stængerne kan bruges til at flytte blokken. Du kan flytte blokken på én side af en pind, og derefter ændre siden hvorpå din blok er, og derefter flytte blokken på en ny side af samme pind. På denne måde klarer du dig igennem den geometriske figur.

Spillet er en total hjernevrider; du vil bruge timer på at tænke over, hvordan du kan flytte blokken til sin plads. Og der er ikke kun én måde at få det til at ske. Dette spil er som en labyrint med mange korrekte veje, men langt flere forkerte.

Dette spil er det perfekte tidsfordriv for dem, der elsker et minimalt design. Spillet har et rent og minimalt design; det giver spillet et unikt design for et puzzle spil.

Sådan spiller du

Spillet er super nemt at spille, fordi der kun er ét bevægende element. I spillet kan du kun flytte den gule blok; alt andet ligger fast og kan kun bruges som en sti til at føre blokken til dens destination. Du kan flytte den gule blok ved hjælp af en berørings på skærmen. Du kan flytte den gule blok i 6 forskellige retninger. Men når du er et bestemt sted, vil der kun være et begrænset antal handlinger til rådighed for blokken.

Typen af tilgængelige handlinger, der kan udføres, vises under spilstrukturen.

Der er en lille figur i bunden af skærmen med 6 sider; hver side repræsenterer en mulig retning, hvilket vil gøre det lettere for spilleren at forstå de tilgængelige træk. Når du bevæger dig, vil de mulige bevægelser ændre sig, og det samme vil den lille struktur.

Dette spil følger et niveaubaseret system; der er forskellige niveauer i spillet. Når du spiller spillet for første gang, låses kun det første niveau op; når du spiller og fuldfører et niveau, låses der op for det næste niveau.

Målet med spillet

Spillets mål er superenkelt: flyt den gule blok til sin position i spillet. Og intet andet betyder noget i spillet. Der er ingen unødvendige elementer i spillet; dermed opretholdes enkelheden og det minimale design af spillet. Der er ingen timer i spillet; du kan bruge så meget tid som du vil til at færdiggøre puzzle spillet. Og der er ikke noget point-system; du behøver kun at fuldføre puzzle spillet; det er alt, hvad der betyder noget.

Læs mere
Læs mindre