Spil All Flee

All Flee
START SPILLET
GRATIS SPIL / PIXEL ART / All Flee
  • DEL

All Flee - Løb, Hop og Flygt!

Er du klar til på nye udfordringer? Prøv dette gratis casual-spil All Flee, det ultimative escape room-spil, som vil udfordre din hjerne og dine reflekser som aldrig før.

Naviger gennem et rum fyldt med pigge og forhindringer, men her er hagen: Du skal styre flere personer på én gang. Hvert niveau bliver gradvist sværere, så du vil helt sikkert blive underholdt.

Kontrol af spillet

PC-gamere kan enten bruge WASD-tasterne eller piletasterne på deres tastatur til at spille dette spil. Mellemrumstasten kan også bruges til at hoppe.

Smartphone-gamere skal bruge touchscreen for at spille dette spil. Bevægelseskontrol er i nederste venstre hjørne af skærmen, og hoppekontrol er i nederste højre hjørne af skærmen.

Sådan spiller du - All Flee

Dit mål er at nå udgangsdøren med alle spillerne. Du skal krydse forhindringerne og sørge for, at alle figurerne er i sikkerhed. Du skal styre alle figurerne på én gang og føre hver af dem til udgangen. Du bliver nødt til at bruge forskellige strategier for at undgå pigge og bevægelige knive for at holde figurerne i sikkerhed.

Læs mere
Læs mindre