Gold Miner Jack

Gold Miner Jack
START SPILLET
GRATIS SPIL / ARKADE / Gold Miner Jack
  • DEL

Gold Miner Jack "Guldfeberen begynder"

Gold Miner Jack har fundet den bedste mine og er klar med sin krog, men han har brug for hjælp til at samle alt det skinnende guld og ædelsten. Gør dig klar med din krog. Du skal beslutte, hvornår det er det bedste tidspunkt at kaste krogen for at få fat i skatten. Vær forsigtig, der er mange ting gemt dernede, og ikke alt du finder, vil være lige så værdifuldt som guld.

Tiden er begrænset, og krogens hastighed afhænger af vægten på det, den fanger. Der er risiko for, at gå glip af det guld du sigtede efter og i stedet fange en sten eller en knogle, hvilket vil spilde din dyrebare tid. I så fald kan du smide en bombe på din fangst, få din krog tilbage og sigte efter noget mere værdifuldt.

Dine penge er ikke bare til pynt. Brug dem i butikken, når du har gennemført et niveau og få specielle kræfter, værktøjer og andre genstande, som vil gøre dit mine-eventyr nemmere og sjovere.

Der er mange muligheder for at blive rig af din guldfeber.

Der er 20 forskellige niveauer, hvor du kan få fat i det skinnende guld, sølv, ædelsten og andet. Men alle niveauer er ikke tilgængelige for dig. Du kommer kun til det næste niveau, hvis du kan bevise din dygtighed i det nuværende niveau. Tjen nok penge til at gå videre til det næste niveau, som bare venter på dig med endnu mere guld og endnu flere bomber.

Når først du begynder at spille, vil du ikke være i stand til at lægge telefonen fra dig. HD-grafikken kombineret med den fordybende lyd vil aldrig lade dig stoppe.

Er du klar til at prøve verdens sjoveste spil og hjælp Old Jack med at tjene nogle penge.

Læs mere
Læs mindre