Plumber

Plumber
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Plumber
  • DEL

Plumber - Fix rørerne

Tiden løber ud!

Vandet løber og løber; skynd dig. Ring til blikkenslageren.

Men hvad med selv at være blikkenslageren og fikse det?

Det er et unikt, udfordrende og gribende spil online gratis med farverig grafik og afslappende lydeffekter, der får dig til at blive ved med at spille for evigt. Ja dette er spillet "Plumber". Det er et unikt, udfordrende og gribende spil med farverig grafik og afslappende lydeffekter, der får dig til at blive ved med at spille for evigt.

Dette strategi spil er ligesom et puslespil, hvor du skal tænke dig om og finde den rigtige løsning på det rigtige tidspunkt. Med lidt opfindsomhed, kan du virkelig nyde dette spil.

Sådan spiller du:

Lad os teste din logik, arbejdsdisciplin og evne til at styre ressourcer. Blikkenslager-spillet forbedrer din spiloplevelse som aldrig før. Saml stykkerne af rør for at undgå oversvømmelse, mens et ur tikker over dit hoved. Du skal være rigtig hurtig. Det er sjovt.

Du skal bare trykke på rørstykkerne (pilemarkører vil guide dig) og få dem til at rotere. Saml dem herefter på den rigtige måde, så vandet strømmer i den rigtige retning.

Hvis du løser det rigtigt, får du stjerner, en høj score og et nyt niveau. Spil nu og udfordre dine venner. 
Kom nu, lad os vise dem, at du er klogere end dine venner!

Målet med spillet:

Din mission er at reparere rørledningen og dermed forhindre en oversvømmelse.

Niveauerne bliver gradvist sværere og sværere. Efter at have gennemført et par niveauer, vil du hurtig forstå den rigtige teknik og blive grebet af spillet.

Dit spil gemmes, og du kan starte hvor du slap sidst.

Hvis du kan lide gåder, puslespil og match-spil, vil du bestemt gerne spille dette. Dette er den bedste version, der nogensinde er udgivet!

Så tøv ikke, vis nu hvor smart du er og afslør dine evner som blikkenslager.

Gå ind i spillet med en smart taktik, og du vil vinde!

Læs mere
Læs mindre