Ultimate Sudoku

Ultimate Sudoku
START SPILLET
GRATIS SPIL / SUDOKU / Ultimate Sudoku
  • DEL

Ultimate Sudoku - Gratis spil på BOOM

Det var japanerne, der først introducerede verden for det numeriske puzzle-spil gratis Sudoku. For at vinde skal du udfylde et 9x9 gitter med tal, så hver række, hver kolonne og hver 3x3 sektion af gitteret har tallene 1 til 9. Du skal udfylde de tomme felter i gitteret efterhånden som du løser gåden.

Sådan vinder du i Ultimate Sudoku

Der er en række forskellige tilgange til at løse en Sudoku-opgave, og hver spiller vil sandsynligvis have sin egen foretrukne strategi. At løse Sudoku-problemer kræver en metodisk tilgang, der indebærer, at man undersøger de tilbudte ledetråde i detaljer og drager strategiske konklusioner ud fra disse.

Det første skridt er at identificere celler i gitteret, der kan antage præcis en af de mange forudbestemte værdier. Hvis der kun er én celle i en række eller kolonne, der kan indeholde et bestemt tal, skal tallet indtastes i den pågældende celle.

Kandidateliminering" beskriver den metode, der anvendes til at finde og udfylde celler, der kun kan indeholde én værdi.

Søgning efter "relaterede" celler i Ultimate Sudoku

Søgning efter "beslægtede" celler (celler, der deler en række, kolonne eller et undergitter) er en anden nyttig taktik, da den kan bruges til at udelukke nogle af de potentielle værdier for målcellerne. Når man forsøger at løse en sudoku, kan det være en fordel at notere sig, hvilke tal der tidligere er blevet brugt i hver række, kolonne og undergitter.

En beherskelse af det svære og tilfredsstillende Sudoku-spil er inden for din rækkevidde, hvis du bruger nok tid og kræfter på spillets mange problemtyper og løsningsteknikker.

Hos BOOM nyder vi logiske spil online som dette, og vi håber, at du vil give det en chance.

Læs mere
Læs mindre