Schitalochka

Schitalochka
START SPILLET
GRATIS SPIL / MATEMATIK / Schitalochka
  • DEL

Schitakochka - Sjovt matematikspil

Dette spil for børn gratis gør det sjovt for børnehavebørn at lære minus, plus og grundlæggende matematiske færdigheder, der ellers normalt er svære at lære. Dette spil gør det sjovt for børnehavebørn at lære minus, plus og grundlæggende matematiske færdigheder, der ellers normalt er svære at lære.

Det er aldrig for tidligt at starte dit barns matematiske udvikling. Statistikker viser, at børnehavebørn kæmper for at lære at tælle, plusser og minusser.

Vær ikke bekymret, vi giver dig nemlig den ultimative læringsoplevelse gennem vores veldesignede, pædagogiske spil. De vil ikke kun have det sjovt med at gennemføre de forskellige niveauer af Schitakochka, men du vil også kunne nyde det, da dette spil betyder mindre stress for dig!

Derudover tager dette spils smukke grafik, lokkende effekter og forskellige farvetemaer læringsoplevelsen til at helt nyt niveau. Vi gør det meget sjovere end den almindelig undervisning, som vi alle har kæmpet med. Bortset fra det, er børn mere tilbøjelige til at huske informationer, når de lærer gennem spil som Schitakochka.

Som et resultat heraf, føler de sig ofte mere motiverede til at lære, hvilket giver dem en væsentlig fordel, når de starter i skolen. Schitakochka er netop den slags pædagogiske spil, du ønsker for dit barn. Det giver dem det perfekte fundament for læring gennem hele livet.

Sådan spiller du:

Schitakocka har 40 forskellige niveauer - hvilket gør det til den bedst mulige læringsoplevelse.

Hvert niveau i spillet har forskellige temaer og udfordringer, som du kan vælge, alt efter dit barns fremskridt. I hvert niveau bliver du præsenteret for tre svarmuligheder, med hver deres sum.

Alt du skal gøre er at vælge den rigtige mulighed og trække den med din mus/touch hen til lighedstegnet. Desuden er der hjælp i form af æbler under spørgsmålet, som barnet kan tælle.

Læs mere
Læs mindre