GRATIS SPIL / KORTSPIL
  • Kortspil online - Spil gratis kort-spil

Gratis online kortspil på BOOM

Kortspil er en sjov måde at få tiden til at gå på. Kortspil kan både være afslappende, men kan også optage rigtig meget af din mentale kapacitet og kan også være udviklende for din intellektuelle formåen.

Kortspil kan du spille online og det siges at kortspil formindsker dit stressniveau betydeligt. Alle er vi i hverdagen mere eller mindre stressede, så hvem vil ikke gerne få sit høje stressniveau ned, sådan at vi hviler mere i os selv og kan slappe bedre af. Det er derfor en god grund til at begynde dit online kortspil og det kan være gavnligt for dig efter en lang og udmattende dag på arbejdet eller i skolen.

Hvad er online kortspil?

Ethvert spil, hvor du bruger spillekort, kaldes et kortspil. Der er flere forskellige typer af disse spil, lige fra klassisk kabale til vendespil, og huske-spil som memory. Hvert spil har sit eget sæt regler, der skal følges.

Nogle af de mest populære gratis kortspil som for eksempel Memory er fantastiske online puzzles. De er et redskab til hjerne gymnastik. Disse gratis online spil er hjernepuslespil som kan hjælpe dig med at forbedre dine koncentrationsevner og huske bedre.

Dette er ikke bare en dårlig undskyldning for at kunne spille lidt længere tid eller tage et par ekstra spil gratis Mahjong. Nej disse og andre gratisspil bliver faktisk også brugt til for eksempel behandling af personer der har haft en depression eller haft hukommelses problemer.

Især memory spil (genkendelses spil) som for eksempel når du skal finde par i gratis Mahjong og matematiske spil som Sudoku er blevet bevist at kunne have positive effekter for forskellige dele af vores hjerner. Man kan næsten sige vi træner vores hjerner til at tænke logisk med nogle gratis spil og andre er til den kreative del af hjernen.

Hvad er de bedste Gratis Kortspil på BOOM?

Det bedste ved gratis online kortspil er, at du kan spille dem, når og hvor du vil. Når alt kommer til alt er målet med online spil at få skabt noget god underholdning og sjov, og nu kan du tage det sjove med dig, takket være BOOM!

Vores store samling af kortspil er designet til både børn og voksne. Voksne kan spille kort og lægge kabaler. Børn og voksne kan spille gratis UNO eller andre børnespil sammen.

Jeg går meget op i at siden ikke er fyldt med dårlige spil og at man kan spille de mest populære spil herinde helt gratis på alle tidspunkter af døgnet.

Deltag i vores online kortspil hos BOOM

BOOM har det hele, fra huske spil, såsom Memory og Vendespil til mere mentalt baserede spil som f.eks Uno. Prøv at vinde over de andre spillere ved bordet ved at spille kortene strategisk korrekt. Vi har en række kortspil, hvor du skal konkurrere og samtidig samarbejde om et vist antal kort.

Har du nogensinde forsøgt at spille Hjerterfri? I dette kortspil skal du prøve at sende dårlige kort videre til dine modstandere eller finde andre måder at få de dårlige kort fjernet på. Når du spiller dette lidt svære fire-spiller stikspil, så skal du sørge for, at du ikke ender med at sidde med de andres dårlige stik.

Men foruden at være mit absolut favoritspil, ja faktisk mit all time favorite af alle spil der findes så er det også det mest spillede spil i store dele af asien.

Du kan spille dette fantastiske gratis spil ved at kigge forbi min side med Mahjong eller du kan finde den i oversigten over spil her på siden.

Spil gratis kort online uden forstyrrelser

Den version af kort-spillene jeg har her på siden er de klassiske versioner som også er kendt som UNO I denne version af spillet kan du følgende:

  • Spille så mange spil du har lyst til.
  • Starte forfra med et enkelt tryk hvis dine modstandere driller.
  • Tage en pause fra spillet uden at få straf points. Eneste minus bliver din tid i spillet.
  • Udfordre dig selv til at blive bedre til dette super populære spil. Tidstagning og points.
  • Have masser af sjov og spas med at udfordre din hjerne.

Du kan lære meget mere om dette populære kortspil hvis du kigger forbi sektionen med flere spændende spil. Her kan du foruden at spille gratis også finde informationer såsom regler og tips og tricks til spillet.

Mahjong mere end bare et simpelt brætspil!

Jeg er superstolt af at kunne præsentere et gratis mahjong spil her på siden.

Min søn har endelig fået et Mahjong brætspil l til at virke her på hjemmesiden. Det tog lidt tid men dette brætspil som for mange mennesker er meget mere end bare et spil er endelig tilgængeligt og 100% gratis at spille.

Den version du kan spille her er imod dig selv og er en form for trænings Mahjong som man godt kan sammenligne lidt med kabaler hvis du ser væk fra det faktum at det ikke er et kortspil. Vi har forskellige sværhedsgrader så du kan blive god nok til at udfordre familien til hvem der skal ordne haven eller rydde op i skuret!

Spil Minestryger Online. Byens bedste Puzzles!

Minestryger er meget nyt for mig men min søn overtalte mig til at give det en chance og ligesom brugerne af alle de gratis spil her på siden så er jeg også blevet forelsket i spillet. Man kan sige det er hjernens synscenter og et vigtigt område at træne hver eneste dag.

Spil Sudoku helt gratis!

Alle de historier jeg kan fortælle omkring dette fantastiske matematiske spil som er virkelig god hjerne gymnastik. Hvis du får tid så smut forbi min blog. Foruden at handle om de mest populære gratis spil og puzzles så kan du også læse guides og nyheder fra spilverdenen.

Nu vi snakker om Sudoku online så får jeg helt lyst til at tage et spil.

Tag en cola eller find en pose vingummibamser frem og begynd at kigge lidt rundt herinde og se om du ikke kan finde et nyt favorit spil at gå i gang med. Jeg lover at jeg snart opdatere hjemmesiden med endnu flere spil og godter vi alle kan hygge med.