GRATIS SPIL / SKYDESPIL
  • Skydespil online - Spil gratis shooterspil

Hvad går gratis Skydespil ud på?

Er du kvik? Kan du reagere lynhurtigt ? Så har BOOM de bedste Skydespil lige til dig!!. Med moderne teknologi er skydespil meget spændende og virkelig populære. Dette skyldes hovedsageligt den flotte grafik, den spændende historie, de fantastiske lydeffekter og selvfølgelig, at du nu kan spille online Skydespil.

Et særligt gennembrud inden for skydespil er introduktionen af First Person Shooting Games (FPS). I FPS oplever du al kamp gennem din karakters øjne og perspektiv. Spiloplevelse er ganske enkelt steget til et helt nyt niveau. Skydespil handler om at vinde over dine modstandere, før de evt. dræber dig. Du og dine spil venner kan lave et hold sammen eller du kan blive den ensomme ulv, der klarer alt alene. Skyd dine fjender og bevis at du er den bedste skytte!

Spil Gratis Skydespil online

Har du mod til at udradere alle dine fjender? Vælg frit et skydespil fra vores store samling, og skån ingen! Skydespil tester din evne til at klare et sommetider voldsomt pres og mere end det. Gratis spillene tester også dit øjemål og hvor hurtige dine reflekser er. I Skydespil handler historien normalt om en modig karakter, der bruger alle slags våben til at ødelægge sine fjender.

Du er stærk, men glem ikke, at dine fjender vil kæmpe alt det de kan, for at få dig ned med nakken. Så brug dine omgivelser til at give dig ekstra beskyttelse, sådan at du kan undvige flyvende kugler rundt omkring dig og bruge genstande i dine omgivelser som skjolde for at beskytte dig selv. Men vigtigst er, at dræbe dine fjender ved at skyde på det helt rigtige tidspunkt. Dit skud kan betyde liv eller død!

Bedste skydespil fra BOOM til en adrenalin-Junky!

Et af de mest actionfyldte, spændende og afhængighedsskabende skydespil er PUBG Pixel. I dette imponerende spil møder du andre rigtige spillere, da dette er et multiplayer online skydespil. Hovedmålet med dette spil er simpelt. Dræb alle spillerne, indtil du er den eneste, der overlever. Kan du det, så er sejren din! Det mest spændende ved dette spil er, at du først kan få fat i rustninger, våben, granater og overlevelse-kit efter, at spillet er startet. Så samtidig med at du dræber dine fjender, så skal du også have en strategi parat, der skaber muligheder for at få fat i så meget livsvigtig udstyr som mulig. Bare håb at dine fjender ikke også skaffer sig rigtig meget udstyr og dermed får fordele i kampen mod dig.

Lidt anderledes end dette er et andet spil, der også er et skydespil. Det hedder Deul. I dette fremragende spil kommer du til at spille karakteren Pooli - en både hurtig og dygtig mesterskytte. Målet med spillet er at ødelægge alt det, der kommer i vejen for dig.

En høj score beviser, at du er en yderst dygtig skytte.