GRATIS SPIL / MINESTRYGER
  • Minestryger Online - Spil Gratis Minesweeper på BOOM

Online minestryger - Ryd minerne i det klassiske spil

Minestryger - Gratis Online Mine Spil på Computeren 💥

Jeg er helt vild med det klassiske minestryger spil som i årevis har været et af de mest populære gratis spil. Helt siden lanceringen tilbage i ’89 har jeg spillet gratis minestryger online på min Windows computer, og det med de små søde felter med minerne og flaget er printet ind i mit spilunivers.

 

Jeg spiller gerne hver eneste dag, og hyggespil som minestryger fungerer godt til at gøre min dag mere sjov og hyggelig.

Da jeg fandt ud at at min nevø i USA havde lavet et Minesweeper spil (han er programmør) så fik jeg hurtigt spillet installeret her på min hjemmeside mod en klækkelig betaling i form afLakridskonfekt sendt med posten og resultatet kan du se her på BOOM.

Det er lige før det slår min gamle Windows version!

Hvordan spiller man Minestryger Online

I Minestryger spillet foregår det sådan at man får en koordinatsystem med 20×20 små felter, hvert felt er ‘ukendt område’ og man skal finde ud af om området er sikkert eller om det kan være fyldt med miner!

Til at starte med skal man tage chancen og klikke på ét felt ud af disse 400 ukendte felter på Minestryger spillet.

Sandsynligheden for at ramme et felt uden en mine er ca 80% så dette første træk er ikke så farligt. Hvis du overlever første træk så er der hjælp at hente via de grafiske symboler som du kan læse om her på min spilleside.

Alle Minerne i Minesweeper

Her ser vi hvordan det ser ud når man har undersøgt et område i minesweeper.

I minestryger skal du markere hvor de tror der er en mine!

I minestryger skal du markere hvor de tror der er en mine!

På billedet fra spillet kan du se nogle tal ved siden af de små felter, hvert tal symboliserer antallet af miner ved feltet, og ved at tænke sig om kan man beregne hvor de omkringliggende miner befinder sig, det kan være svært og jeg har ofte kommet til at udløse mange miner, men er nu blevet ret god til at placere de flag der markerer hvor minerne er placeret.

For at placere et flag i minesweeper skal du ‘højreklikke’ på feltet og det samme hvis du vil fjerne det igen – ofte bliver man klogere længere inde i spillet og ændrer de omkringliggende miners placering når det er gået lidt tid.

 

Vi elsker klasssikere som minestryger!

Vi elsker klasssikere som minestryger!

Minesweeper en ægte spil-klassiker

Spillet er ret simpelt men indeholder mange timers god underholdning og det handler om at tænke sig godt om og undgå ikke at blive sprængt i luften af minen.

Du må meget gerne prøve Minestryger gratis her på hjemmesiden alt det du vil og har lyst til. Denne Minestryger guide vil helt sikkert gøre det lettere for dig at klare det nervepirrende job som minerydder når du skal fjerne miner fra pladen mellem fjende og ven.

Minestryger Strategi

Når jeg tager et nyt spil minestryger online så tænker jeg på at spillet er tidsbaseret, så derfor er det vigtigt at tænke hurtigt og du skal bruge dine logiske evner til at beregne hvor du skal putte de små flag. 

Disse flag indikerer hvor du tror alle minerne er, og på mit spil er der 90 miner på brættet, så det bliver hurtigt spændende med den nedtælling.

Hvordan Vinder Man i Minestryger Spil

Du har vundet minestryger spillet, når du har åbnet alle felter, som ikke indeholder en mine. Hvis du har åbnet alle de tomme felter, men ikke har markeret de resterende minefelter, vil de automatisk blive markeret, og du har vundet.

Så overordnet er behøver du ikke identificere bomberne gennem flagning da det ikke er påkrævet for at vinde, det er kun en funktion i spillet som er der for, at hjælpe dig med at holde styr på, hvor du tror, alle minerne er.

Den rigtige måde at vinde på er at åbne alle ikke-mine felter. Dette kan bruges til at få en lille smule fart over spillet, hvis du prøver at forbedre din tid eller slå vennernes bedste tid :)

Hvis du mener du er blevet god så bør du vide jeg har set spillere klare en minestryger bane på under tre sekunder hvor jeg næsten ikke nåede at kigge på skærmen!

Det store spørgsmålstegn er ikke om du kan finde alle bomberne men hvor hurtig du kan besejre banen.

Minestryger Support til tablets, telefoner og computer

Hvad enten du er nybegynder eller avanceret minestryger spiller som bruger din telefon fordi du måske ikke kan lide at skulle højreklik så meget på musen så kan du spille vores minestryger app her på Liss uanset hvilken elektroniske enhed som er din favorit platform.

Hvis du spiller på en tablet, mobiltelefon eller anden touch-enhed, så vil du ikke være i stand til at højreklikke på firkanterne. For at udføre højreklik-handlinger som du kender fra windows versionen af minestryger skal du trykke på den firkant, du vil markere, og holde den nede, indtil en boks dukker op med et flag.

Personligt er jeg er lidt utilfreds med, hvor langsomt berøringerne udløser handlingerne i spillet så derfor er computer versionen af minesweeper stadig den bedste version hvis du spørger mig.

Minestrygerens historie

Vores originale Minestryger spil er baseret på den klassiske Windows-version der blev først udgivet af Microsoft i 1990, og sidenhen har været aktiveret i hver ny udgivelse af Windows styresystemet.

Minesweepers historie går helt tilbage til begyndelsen af 80'erne, hvor mange 'mine' spil blev udgivet til hjemmecomputere som var begyndt at stige i popularitet. Den tidligste dokumenterede digitale forfader til Minestryger er “Mined-Out”, som blev udgivet til Sinclair Spectrum i 1983.

Sjove online brætspil som sænke slagskib (Battleship) og versioner af spillet på papir har været spillet i årtier før det, og alle disse versioner af spillet bidrog på deres egen måde til, hvad der i sidste ende blev til den minestryger vi kender i dag.

Spillet udviklede sig i løbet af 1980'erne til det spil, vi elsker i dag. De fleste af nøglefunktionerne som højreklik for at markere en mine)og tallene som viser dig tilstødende bomber) blev udviklet et par år efter spillet var blevet populariseret på computeren.

Få en sikker start som minerydder her på BOOM og spil Minestryger gratis online og helt uden stress!

God fornøjelse

BOOM

Minestryger FAQ

Spørgsmål og svar til det populære spil Minestryger.

1️⃣ Hvad er konceptet i Minesweeper (minerydder)?

Minerydder er et logikbaseret computerspil for 1 spiller. Spillet spilles på et rektangulært bræt, hvis formål er at finde et forudbestemt antal tilfældigt placerede "miner" på kortest mulig tid ved at klikke på "sikre" felter og samtidig undgå felter med miner. Hvis du klikker på en mine, slutter spillet med et brag!

2️⃣ Er Minesweeper et matematikspil?

Minerydder er et logisk puzzle-spil, som normalt spilles på pc'er. Spillet består af et gitter af klikbare felter med skjulte "miner" spredt ud over hele brættet.

3️⃣ Hvorfor hedder det Minestryger?

En minestryger er et lille krigsskib, der er designet til at fjerne eller detonere søminer. Ved hjælp af forskellige mekanismer, der har til formål at imødegå truslen fra søminer, holder minestrygerne vandvejene fri for sikker skibsfart.