Snake Spil - Hypersnake

Hypersnake
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Hypersnake
  • DEL

Hypersnake - "Slangen, der kan matematik!"

Alle elsker slangespil; "snake spil" har eksisteret i lang tid nu. Og det bedste er, at disse spil konstant udvikler sig. Slangen, du startede med, var virkelig enkel, giv den et point, og den vil passere gennem en boks. Men nu er slangen blevet rigtig klog; den ved, hvor mange point du har samlet og vil kun lade dig passere gennem felterne, når du har nok point. Hypersnake er et fantastisk arkadespil til folk der kan lide skill baserede spil der aldrig slutter. Dette spil har et simpelt design, og hele spillet er udelukkende baseret på logik. Spillets grundlæggende design og seje grafik giver spilleren en perfekt arkade-spiloplevelse.

Slange-spillet er ikke så let igen; det tester spillerens forskellige evner. For at blive en god spiller skal spilleren være meget lydhør og hurtig. Spilleren skal også være meget god til at lave små beregninger med plus og minus. Dette er nødvendigt, fordi det er et pointbaseret spil, og du får kun lov til at passere gennem en boks, når du har tilstrækkelige point til rådighed.

Du vil have en fantastisk tid med at spille Hypersnake, hav det sjovt!

Sådan spiller du snake spil - BOOM's Guide:

Spillet kan styres ved at stryge swipe rundt på skærmen; når du swiper til venstre, bevæger slangen sig til venstre, og når du swiper til højre, bevæger slangen sig til højre. Temmelig let, ikke? Nå men, den ikke så lette del af spillet er at styre pointene. Efterhånden som du skrider frem, vil du samle point, og disse point føjes til de allerede optjente point i slangen. De samlede tilgængelige point vises ved slangens hoved. Når du passerer gennem boksene, bruger slangen disse point. Antallet af point, der er nødvendige for at passere gennem en kasse, er skrevet på kassen. For at passere gennem kassen skal du blot rette slangen mod kassen, og den vil passere gennem den ved at bruge pointene. Spillet slutter, når du ikke har nogen point tilbage, og du rammer en boks. Da du ikke har nogen point med dig, vil du ikke passere gennem feltet, og spillet ender der.

Et pro-tip: Når du suser afsted og bryder igennem kasserne kan du godt gå lidt i panik pga. De mange beslutninger på kort tid. Der vil nogle steder på banen være nogle små hvide afspærringer, og du kan bruge disse afspærringer til at holde en pause for slangen vil stå stille når den møder en afspærring ;-)

Hvad er målet med snake spil?

Der er ikke noget niveau-system i spillet, og dit eneste mål er, at nå så langt du kan på et ét forsøg. Den afstand, du vil tilbagelægge, er din score. Der er ingen liv i spillet, og du vil kun have én chance i hvert spil, så du skal være omhyggelig. I spillet vil der være stjerner. Stjernerne placeres tilfældigt i hele snake spillet, og du bliver nødt til at samle dem. Disse stjerner forsvinder ikke efter et niveau. I stedet føjes disse til samlingen af de stjerner, du har optjent i spillet. Disse stjerner fungerer som trofæer. Så sørg for at holde øje med disse stjerner, da de kan dukke op overalt. Du kan også opgradere din slange så den ser sejere ud ved at bruge dine optjente point/stjerner. Du kan finde alle de nye gratis spil på forsiden, og BOOM.DK opdateres ofte med nye spil.

Læs mere
Læs mindre