Hero Blaster

Hero Blaster
START SPILLET
GRATIS SPIL / PUZZLES / Hero Blaster
  • DEL

Hero Blaster - Blæs dem væk!

Er du klar til et eksplosivt eventyr? Hero Blaster er et gratis online spil, som vil tage din spiloplevelse til det næste niveau. Oplev en spændende 2D-spilverden, hvor du vil komme til at ødelægge vægge med bomber til at udslette dine fjender.

Oplev, hvor spændende det kan være, når du kæmper dig gennem en labyrint af fjender, vægge og forhindringer. Gør dig klar til at møde din hårdeste udfordring hidtil!

Spillets kontrol

For at spille på en smartphone skal du bruge telefonens skærmkontrol. Nederst i højre side finder du kontrol til at navigere. Du kan enten trykke eller trykke og trække for at flytte din helt. I det nederste venstre hjørne finder du bombeknappen. Tryk på den for at placere en bombe.

Når du spiller på en PC, skal du bruge dit tastatur til at spille. Brug piletasterne til at flytte din helt og "Z"-tasten til at plante en bombe.

Hvordan spiller man - Hero Blaster

Din hovedmission er at ødelægge alle fjenderne med bomber. Din helt befinder sig inde i en labyrint, og du bliver nødt til at bryde vægge med din bombe for at komme frem. Nogle gange vil du få en særlig kraft, når du bryder en væg. Eksplosionerne kan kun gå gennem klare stier og kan ikke bryde ubrydelige vægge.

Læs mere
Læs mindre