GRATIS SPIL / MANAGEMENT
  • Managementspil online - Spil gratis managerspil

De bedste Gratis Management Spil på BOOM!

Har du det, der kræves for at drive din egen virksomhed? Hvis svaret er ja, så fortsæt og tjek lige disse sjove, spændende og engagerende management spil ud. I management spillene er du den ansvarlige, der skal få en virksomhed til at blomstre og overleve. Denne kategori af spil er faktisk en god måde til, at du kan få et realistisk billede af dine færdigheder som virksomhedsejer eller virksomhedsleder. Du får et godt billede af, hvad der skal til, for at en virksomhed til at fungere optimalt.

Du lærer bl.a.om indtægter/udgifter, kundepleje, personalepleje og indretning, så kom bare i gang med at opbygge din helt eget firma helt fra bunden.

Hvilke Management Spil kan du spille gratis?

I management spil, kan du prøve at drive mange former for virksomhed, hvor du er den, der er ansvarlig for alt, helt ned til mindste detalje. Management spil kan være at drive en gård, et hotel, en restaurant og endda findes der også management spil, hvor du skal styre en hel by! 

Det er særlig vigtigt, at du husker på, at have rigtig godt tjek på din økonomi. Det er for de penge du tjener, at du kan optimere og forbedre dit firma og på længere sigt kunne tjene endnu flere penge.

Man kan sige, at du får et virkelig godt indblik i pengenes værdi og derfor også i din virksomheds økonomi, og lærdom i, hvordan du fremadrettet vil bruge dine tjente penge.

For dig, der drømmer stort og tror, at du har fundet dine gode lederegenskaber frem, kan du også spille et management spil, hvor du skal styre en hel by som borgmester. Hvis du er borgmester, bliver du nødt til at vælge mellem, hvilke slags bygninger du skal bruge penge på at bygge, for at gøre din by endnu bedre for borgerne.

På den anden side, hvis du er virksomhedsejer og kun har småt med indtjening, så bliver du nødt til at vælge, hvilket område eller afdeling i virksomheden, du vil forbedre med de penge du har at gøre med. Disse beslutninger påvirker selvfølgelig senere dit firmas bundlinje.

Hvad er de populære Management Games?

Hvis du er interesseret i at styre din egen restaurant, så vil det være perfekt for dig at prøve management spillet “Burger Shop”. I dette sjove og hygge spil er du ansvarlig for at få din restaurant til at løbe rundt. Her kan du få masser af sultne kunder ind. Jo bedre du bruger din tid i restauranten og jo bedre du bruger dine ressourcer, jo mere tilfredse bliver dine kunder, når de mætte rejser sig fra bordet.

Management spillet "Family Barn" giver dig en realistisk oplevelse af, hvordan det er at få en gård til at løbe rundt. Du kan også prøve at styre dit eget hotel i management spillet "Big Mansion".

Der er virkelig mange muligheder for at få virksomheder til at lykkes. Bare start lige nu!