Mahjong Deluxe

Mahjong Deluxe
START SPILLET
GRATIS SPIL / MAHJONG / Mahjong Deluxe
  • DEL

Mahjong Deluxe - "Vild med Mahjong"

Mahjong Deluxe er det perfekte spil til alle Mahjong-elskere. Spillet er det klassiske puzzle spil Mahjong. Rigtig mange mennesker elsker Mahjong, og dette spil er til for at hjælpe dem, med at have det sjovt mens de spiller det. Og for dem der ikke ved, hvad Mahjong er, er dette en klassisk puzzle, som får dig til at blive siddende ved din skærm i timevis. For at gøre det let at spille er spillets regler de samme, som ved det sjove brætspil.

Spillet består af mange forskellige brikker. Alle disse brikker er hvide med forskellige mønstre på. Brikkerne har matchende mønstre, og når du vælger to matchende brikker, fjernes de fra spillet - ligesom ved klassiske Mahjong.

Det spændende ved Mahjong er, måden hvorpå disse brikker er arrangeret eller struktureret. Der er forskellige måder, hvorpå det kan gøres. Mahjong Deluxe giver dig muligheden for at vælge imellem en masse populære og spændende forudindstillede designs. Derudover er der nogle brikker, hvor der er billeder på; disse er også en del af spillet. Billederne er af forskellige blomster, som passer til temaet for spillet.

Mahjong er et brætspil og spilles derfor normalt på et bord. Og for at gøre oplevelsen naturlig, er der lavet et træ-tema i spillet. Spillets baggrund har således en træfinish og matcher også blomsterbillederne på nogle af brikkerne.

Spil dette spil lige nu, hvis du elsker gåder. Og spil det, selv hvis du ikke kan lide gåder, for hvis du prøver dette gratis spil til unge og ældre, vil du helt sikkert begynde at elske brætspil og puzzles online.

Sådan spiller du

Spillet er ikke kompliceret. Den grundlæggende regel, og også den eneste regel, i spillet er, at du kun kan vælge matchende brikker. I spillet vil der være mange brikker arrangeret på bordet. Og de placeres på en måde, hvor brikkerne dækker hinanden. Når en brik dækker over en anden brik, kan du ikke vælge den; den er låst. Men nogle af brikkerne vil være i udkanten af spillet, de vil ikke være låst, og du kan vælge disse brikker. Du bliver nødt til at vælge matchende brikker fra de brikker du har til rådighed. Når du vælger to matchende brikker, fjernes de fra spillet. Når brikkerne fjernes, låser brikkerne under dem op, og derefter kan du vælge disse brikker. På denne måde vil du fortsætte med at vælge og fjerne brikkerne fra spillet.

Der er ingen andre kontroller i spillet, da der ikke er behov for dem. Disse regler og kontroller er ens i det klassiske Mahjong.

Der vil være nogle yderligere muligheder i spillet, som du kan bruge, mens du spiller. Der vil være et en hjælp, hvor du kan få et tip om hvilke brikker der matcher. Der vil være 10 gratis tip i spillet. Der vil være en mulighed for genstart, hvor du kan genstarte dit nuværende niveau.

Målet med spillet

Målet med spillet er at afslutte spillet hurtigst muligt. Når du fjerner brikkerne, belønnes du med point i spillet. Du fortsætter med at samle point på denne måde, og til sidst lægges de sammen for at beregne scoren. Der vil være en tidsfordel i spillet; dette opnås ved at matche to par ens brikker lige efter hinanden. Så snart du laver et match, starter timeren, som viser antallet af ekstra point, du modtager, hvis du hurtigt matcher et nyt par. Denne timer varer kun et kort stykke tid og fortsætter med at reducere.

Læs mere
Læs mindre