Dunk Digger

Dunk Digger
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / Dunk Digger
  • DEL

Dunk Digger - Grav og dunk bolden!

Gør dig klar til at grave og dunke med Dunk Digger! Dette spændende sjove spil for unge og ældre kombinerer spændingen ved at grave og udfordringen ved at sigte mod målet.

På hvert niveau skal du grave og undvige forhindringer eller bruge dem til at få din bold til målet. Det er en fantastisk måde at teste dine færdigheder og have det sjovt på samme tid. Så, hvad venter du på? Begynd at grave og dunke i dag med Dunk Digger!

Game Control

Du kan nemt spille dette spil med dets nemme kontrol. Fra din mobil  skal du trykke og trække på sandet for at grave dig igennem det. Og med PC-spil skal bruge musen til at klikke og trække for at grave i sandet.

Hvordan spiller jeg - Dunk Digger

For at erobre dette spil skal du grave i sandet og gøre plads til bolden og dunke den i kurven. På din vej til kurven skal du også samle alle stjernerne på kortet.

Der vil også være forhindringer som sten, kasser og bomber, som du måske skal undgå eller bruge. For hvert niveau du klarer, vil du blive belønnet med guldmønter. Med dem kan du låse op for seje nye skins til bolden.

Læs mere
Læs mindre