GRATIS SPIL / KAMPSPIL
  • Kampspil online - Spil gratis kampspil

Spil de bedste gratis Kampspil på BOOM

Er du modig, stærk og hurtig? Hvis svaret er ja, så har vi lige her de helt rette kampspil til dig.

Lige siden de actionfyldte og spændende arkadespil/kampspil så dagens lys, så har den helt særlige genre været meget populær. Spillene har igennem årene gennemgået en konstant udvikling og via den nyeste teknologi, er disse kampspil blevet forbedret betydelig. Med et væld af nye tiltag har de højtudviklede stærke krigere fået imponerende evner, specielle bevægelser og uanede kræfter og du bliver deltager i seje slagsmål, intens action og en særdeles spændende historie, der hele tiden holder dig fanget i kampspillet.

Læg dertil rigtig flot grafik og masser af specialeffekter, og du er underholdt i timevis, når du spiller et af vores gratis kampspil.

I de actionfyldte kampspil skal du kæmpe, indtil du har besejret dine modstandere. Så hold dig ikke tilbage. Bekæmp enhver, der kommer på tværs af dine planer ved at bruge de forskellige kampteknikker. Teknikkerne spænder vidt, helt fra at du bruger dine bare næver til at du styrer rundt med højteknologiske masseødelæggelsesvåben. Når du vinder et slagsmål flere gange, så får du ekstra kraft eller ekstra belønning. Specielle tegn i kampspillet vil på den lange bane hjælpe dig til at overvinde hvem som helst.

Spil gratis kampspil og bekæmp din modstander!

I modsætning til gamle dage, hvor du kunne komme igennem enhver kamp ved blot at knuse al modstand, så kræver disse højteknologiske spil meget mere præcision og strategi. Dette gør kampspillet mere udfordrende, sjovere og meget mere realistisk.

Derudover har mange af kæmperne deres egne specielle evner, deres særlige træk og helt unikke kampstil. Disse kampspil tager slåskampene til et helt andet niveau, hvor du selv kan slå dødbringende slag og ligeledes selv holde dig fri af andres dødbringende angreb. En anden milepæl der nu er opnået i kampspil er introduktionen af multiplayer. Nu kan du spille med og mod dine venner. I kan gå sammen i grupper og tage kampen op mod hinanden.

Der er ligefrem folk, der mener, at kampspil ender som en olympiske disciplin, og her i Danmark har vi allerede flere uovervindelige kampgrupper, der på verdensplan tager den ene guldmedalje efter den anden.

Populære kampspil hos BOOM, der vil underholde dig i timevis

Et af de mest højt-ratede kampspil i år er "Wrestle Online". Dette sjove, actionfyldte og spændende spil kræver, at du stiller op mod adskillige modstandere, der på unikke måder er en udfordring for dig at overvinde.

Et andet godt spil er Deuls. I dette spændende og vanedannende kampspil skal du bevise, at du er den skarpeste skytte, der findes. Målet er simpelt: Skyd alle og enhver, der kommer i vejen for dig.