White Dot

White Dot
START SPILLET
GRATIS SPIL / SKILL / White Dot
  • DEL

White Dot - Undgå de røde prikker og ram den hvide prik

White Dot er et interessant nyt gratis online spil, hvor du skal ramme den hvide prik øverst, mens du skal undgå de røde prikker, der bevogter den. Spillet er simpelt, men kan også være meget udfordrende, hvis det ikke spilles korrekt. Du skal være konsekvent og timingen er vigtig i dette spil. Der er 30 niveauer, som du kan spille, og efter hvert niveau bliver det mere og mere spændende.

Spillets kontrol

For at skyde en bold, kan du klikke hvor som helst på skærmen. For at skifte mellem "Damage" og "Point" skal du bare skifte ved at klikke på dem.

Hvordan spiller man - White Dot

Dit mål er at ramme den hvide kugle øverst på skærmen i det antal som runden kræver det. Du skal nøje observere de bevægelige mønstre og affyre dine bolde på det rigtige tidspunkt. På nogle niveauer vil der være forhindringer på din vej, som du skal ødelægge ved hjælp af damage/skade prikkerne. Hvis du ved en fejltagelse rammer den øverste prik med en beskadiget prik, vil antallet af gange du skal ramme den dog stige. Du har 3 liv, hvor du kan misse dine bolde. Så spil forsigtigt.

 

 

Læs mere
Læs mindre