GRATIS SPIL / MAHJONG
  • Mahjong online - Spil gratis mahjong

Introduktion til Gratis Mahjong

Mahjong-spil har deres oprindelse i Kina, men de blev hurtigt berømte over hele verden. Der er en grund til, at disse spil er så populære: de er meget underholdende at spille.

Du kan hurtigt lære at spille Mahjong, men du kan bruge et helt liv, hvis du ønsker at mestre disse fantastiske spil.

Disse spil involverer matchende brikker og kan spilles med en partner. Der er forskellige variationer af Mahjong hvor det grundlæggende forbliver det samme. Så du kan have en uendelig mængde sjov ved at udforske alle variationerne og blive konge eller dronning af Mahjong.

Med introduktionen af online Mahjong-spil er det blevet let at nyde disse fantastiske spil, der kræver fokus og strategi fra hjemmets trygge rammer. Du skal blot lære reglerne at kende for den variation, du spiller, og så ellers bare nyde spillet.

Bliv en ekspert Mahjong-spiller

Prøv alle de forskellige variationer på vores hjemmeside og bliv en ekspert Mahjong-spiller. Lær at genkende de forskellige symboler og find hurtigt de matchende brikker. Men du skal skynde dig, fordi tiden løber, og det er kun meget få der når til slutningen.

Bare rolig. Du vil også nyde Mahjong-spil, hvis du foretrækker at spille afslappet. Voksne, børn og ældre vil nyde vores udvalg, der har noget for enhver aldersgruppe. Vær ikke bange for at eksperimentere og prøve forskellige online spil kategorier for at bestemme dig for, hvilken der passer dig bedst.

Vores udvalg af gratis spil har interessante spil med søde dyr, frugter og mere for at tilføje noget farve til din spiloplevelse. Derudover er der 3D Mahjong spil med god grafik og gennemført gameplay, der tilfredsstiller dem, der er vant til en god kvalitet af spil.

Udforsk de bedste Mahjong spil her hos BOOM !!

Vores udvalg af de bedste Mahjong spil får dig til at glemme andre spil og tvinger dig til at blive forelsket i Mahjong-spil. Du kan prøve de klassiske spil, som har været på den samme måde i årtier, eller du kan opleve de nye variationer, der lover at være endnu sjovere.

Du behøver ikke være en ekstraordinær Mahjong-spiller for at have det sjovt på vores hjemmeside. Alt hvad du skal gøre, er at være villig til at udforske og finde det spil, du elsker mest. Prøv f.eks vores glimrende Mahjong Deluxe der giver dig en god introduktion til det sjove spil.

Hvad end det er tegneserie-spil til børn eller seriøse spil til voksne, så har vi alt, hvad du kunne ønske dig. Det bedste er, at du ikke behøver at downloade noget. Ved et enkelt klik kan du spille det spil, du bedst kan lide.

Lige meget om du er i kapløb mod uret, eller om du bare prøver at matche brikker, får du en masse sjov. Vores spil er vanedannende, så sørg for at du ikke spiller for meget.

Hvad venter du på? Se vores udvalg og begynd at spille Mahjong-spil gratis.

Mahjong - Genoplivet som moderne online succes.

Mahjong er et brik-baseret spil, der er blevet spillet i Asien i over 300 år og senere har fået massiv global popularitet. Spillet stammer fra Kina og spilles normalt af fire spillere. Mahjong er et spil, der handler om dygtighed, strategi, held og som næsten ligner vestlige online kortspil. Dette spil er blevet tilpasset, så det passer ind i den brede vifte af gratis casual onlinespil.

Mahjong-sættet indeholder kun 144 brikker. Der er tre typer. Bambus, tegn og prikker. Hver type af brikker, der findes, er nummereret fra et til ni. Der er fire af hver enkelt brik. Der er også to kategorier af æres-brikker som Drager og Vinde. Drager eller Drage-brikkerne hedder rød, hvid eller grøn. Vindende kaldes øst, syd, vest og nord. Der er fire af hver Drage-brik og fire af hver Vind-brik i det samlede sæt af brikker. I mange andre regelsæt er der også fire sæson-brikker og fire blomster-brikker.

En Mahjong-hånd består af fire sæt med tre eller fire brikker og et par. Hovedformålet med spillet er at samle brikkerne og danne en Mahjong-hånd. Spillerne vælger én brik fra bordet efter tur og kasserer herefter én brik. Når en spiller vælger en brik, der giver en god Mahjong-hånd, vinder spilleren.

Mahjong er gradvist blevet berømt over hele verden. Selvom det er et strategisk spil, har du også brug for dygtighed og lidt held for at vinde. Denne kombination er uden tvivl det, der har gjort dette spil berømt over hele verden.

Videnskabelig forskning viser, at det at spille Gratis Mahjong kan have en markant påvirkning på ens mentale sundhed. Dette spil har, i det gamle Kina, altid været et spil, som blev brugt til at booste hjernen. Forskere siger endda, at det at spille Mahjong kan gøre en person klogere og forbedre personens humør. Det skærper spillerens hukommelse og forbedrer evnen til at observere. Dette udfordrende brætspil kan bruges som en mental træning og er bevist, af psykologiske eksperter, at have en markant indflydelse på demens.

Afslutningsvis er Mahjong et fantastisk spil, der forbedrer mental sundhed, og dets navn er betegnelsen for en vigtig tradition.