The Sorcerer

The Sorcerer
START SPILLET
GRATIS SPIL / BUBBLE SHOOTER / The Sorcerer
  • DEL

Troldmanden - "Vild Med Magi"

Troldmanden eller The Sorcerer er et fantastisk, magisk puzzle, hvor du kan udleve din barndomsdrøm. Selvfølgelig drømte vi alle om at være troldmænd, da vi var små, ikke? Vi forsøgte at kontrollere ting med magi, løse problemer med magi, trylle ting frem fra den blå luft og flytte genstande rundt. Nå men, dette free spil er den perfekte mulighed for at udleve dine drømme. The Sorcerer giver dig nemlig mulighed for at gøre alle disse ting i dette spændende spil.

I spillet spiller du en troldmand, der har et problem, for han har ved et uheld brugt en forkert magi, og tingene er gået helt galt. Magiske bolde er dukket op, og de ruller mod åbningen af hans hule. Desværre bevæger de sig hurtigt, og hvis de når indgangen til hulen, vil den være blokeret for evigt.

Disse elementer, og dynamikken i spillet, er meget godt synkroniseret med det underjordiske tema i spillet. De dybe klipper og træstammer er synlige på skærmen for at forbedre oplevelsen. Og musikken er også godt koordineret.

Dette spil er et fremragende valg for folk, der elsker fantasy, puzzle og bubble shooters. Dette spil er meget vanedannende og overraskende simpelt.

Sådan spiller du

Spillet har meget enkle kontroller. Du skal kontrollere troldmanden; han vil stå midt på skærmen. Du kan styre hans tryllestav og sigte i den retning, du ønsker. Den underjordiske labyrint starter i udkanten skærmen og bevæger sig som en spiral. Og den ender til sidst i et hul, som er indgangen til hulen. Når spillet starter, kommer et spor af magiske bolde og ruller mod åbningen. Du skal bruge flere magiske bolde for at ødelægge disse bolde. Når du skyder en bold mod sporet af bolde, og den rammer bolde af samme farve, ødelægges de, hvis altså tre af samme farve rører hinanden. Så hvis der er to blå bolde, og du skyder en ekstra blå bold mod dem, vil alle tre ødelægges. Troldmanden skyder med den ene hånd, og på den anden side vises den næste bold, som fortæller dig farven på den næste bold.

Der er tre niveauer i spillet; intensiteten stiger med hvert niveau.

Målet med spillet

Målet med spillet er at rydde stien med bolde. Der vil være et begrænset antal bolde i stien, som vil forsvinde, når du ødelægger dem. Så vores eneste mål er at stoppe stien, før den når åbningen.

Du skal have fremragende sigte- og vurderingsevner for at klare dig i dette spil. Du skal også handle hurtigt, hvilket er vigtigt, fordi spillet vil foregå i et højt tempo. Dette lyder måske meget let, men det er det nødvendigvis ikke. Så fortsæt med at øve dig, og bliv den bedste troldmand.

Læs mere
Læs mindre