Red Impostor vs. Crew

Red Impostor vs. Crew
START SPILLET
GRATIS SPIL / ACTION / Red Impostor vs. Crew
  • DEL

Red Impostor vs. Crew - "Lydløs som en Ninja"

Red Imposter vs. Crew er baseret på det berømte spil "Among Us". Spillet ligner meget det originale spil, men der er nogle justeringer i denne version af spillet. I dette spil er spilleren altid Imposter/Morder, og hans mål er at dræbe alle de andre spillere i spillet. Ligesom i det originale spil vil spillerne udføre forskellige opgaver på det skib, de sidder fast i, og bedrageren vil forsøge at dræbe dem alle.

Sammenlignet med klassikeren "Among Us" er dette spil ret simpelt og ligetil. Spilelementerne er meget flot designet og synkroniseret med hinanden. Spillets lyde og musik er også mega godt produceret. Når elementerne kombineres, giver de sammen spilleren en perfekt spiloplevelse. Dette spil vil teste din tålmodighed, din intelligens, din hurtighed og din timing. Prøv dette spil lige nu, og spil en nytænkt version af det klassiske spil.

Sådan spiller du

Spillerne vil have meget nemt ved at forstå spillets kontrolelementer, da spillet ligner det originale spil. Du kan flytte bedrageren rundt på skibet og dræbe de andre spillere med en kniv. Der er også ventilationsskakte i spillet, og spilleren kan bruge dem til hurtigt at flytte sig fra et rum til et andet, også mellem to fjerntliggende steder. Når du starter spillet, vil alle spillere, inklusiv dig selv, være samlet omkring mødebordet. Og herefter vil alle spillerne gå til forskellige steder og begynde at udføre opgaver for at ordne skibet. Du vil som imposter/morder forsøge at dræbe dem, men du bliver nødt til at være forsigtig, for der må ikke være en anden spiller tæt på dig, når du dræber en spiller. Du skal være forsigtig, fordi hvis en anden spiller ser dig dræbe, vil han rapportere om kroppen og advare alle på skibet. Du taber niveauet, hvis det sker, så du skal være meget forsigtig.

Spilleren bliver nødt til at lægge en plan på forhånd, fordi spillerne kun bruger en bestemt tid på at fuldføre en opgave. Når opgaven er afsluttet, går de til et andet sted, og begynder at udføre en anden opgave. Og mens de bevæger sig, skal de ikke opdage nogle død spillere. Når alle spillerne er dræbt på et bestemt niveau, afsluttes dette niveau. Og du går videre til det næste niveau.

Spillets mål

Dette er et niveaubaseret spil. Når du fortsætter med at spille, bliver spillet mere og mere vanskeligt. Antallet af spillere vil stige, hvilket gør det sværere at dræbe dem alle, uden at nogen rapporterer mordene. På et niveau skal du dræbe alle spillerne. Spillerne modtager penge undervejs, der falder ud af deres kroppe, når de dør, og du vil nu kunne samle dem. Jo flere spillere du dræber, jo flere penge får du. Du skal fortsætte med at indsamle disse penge i spillet. Du kan bruge disse penge til at købe forskellige våben til bedrageren.

Hav det sjovt med at spille dette fede "among-us"-agtige online spil.

Læs mere
Læs mindre